Skip to main content

Aller Travel

Kära Aller Travel-resenär!

Varmt välkommen till oss på Kulturresor Europa

 

Precis som vårt systerföretag Aller Travel så erbjuder vi gruppresor inom Europa till resenärer som vill kombinera ett kulturellt innehåll med sociala aktiviteter och tid på egen hand.

Våra mest populära resor är bland annat våra långtidssemestrar till Spanien och Portugal, våra resor till Toscana och Andalusien, samt vår absoluta storsäljare Madeira.

Bland våra spännande nyheter kan vi bland annat stoltsera med en äventyrlig resa till Svalbard, en blomstrande kryssning genom Holland & Belgien, en väldoftande resa till Provence samt en mat- och vinresa till Piemonte.

HELA VÅRT STORA RESEUTBUD HITTAR DU HÄR

I alla våra resor ingår flygresa samt transport med buss på destinationen, en kunnig, svensktalande reseledare som är med under hela resan, hotell för resans samtliga dagar, måltider och flera utflykter.

LÄS MER OM VILKA VI PÅ KULTURRESOR EUROPA ÄR HÄR

Rabattkod från Aller Travel

Du som tidigare resenär hos Aller Travel är extra välkommen till oss på Kulturresor Europa. Därför vill vi erbjuda dig en rabatt på 500 kr / person, när du bokar din första resa hos oss. Uppge rabattkoden Aller Travel när du bokar din resa, så dras rabatten av direkt. Koden är giltig till och med den 31/12 2020.

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig
Trustpilot