Skip to main content

Arc en Ciel (Hotellklass: 4 stjärnor)

Arc en ciel 4*

Välkommen till en unik plats där hotellet Arc en Ciel och det liguriska havet möts och skämmer bort sina gäster med naturens ljud och dofter. Ett boende på hotellet är en upplevelse som skapar total avslappning tack vare den privata stranden, den stora solterrassen och restaurangen med utsikt över havet.

Hotel Arc en Ciel är ett populärt hotell, beläget precis vid havet i utkanten av kuststaden Diano Marina. Hotellet är omgivet av furuträd och palmer och har flera härliga terrasser varifrån man kan njuta av den fantastiska utsikten över Diano Marina-bukten och Lido Sant Anna. Hotellets stora solterrass med panoramahavsutsikt är hotellets självklara hjärta, och här serveras även frukosten vid fint väder, medan middagen serveras inne i hotellets restaurang. Restaurangen erbjuder ett noga utvalt sortiment av rätter från land och hav, bestående av ingredienser som främst kommer från bondgårdar i närheten av Diano-bukten och Imperias landsbygd. Rätterna ackompanjeras av lokala och imhemska viner.

Hotellet har även en egen bar som är öppen hela dagarna och som serverar ett stort utbud av drycker.

Hotellet ligger i ett kuperat landskap omgärdat av vackra klippor, och från den stora solterrassen leder flera badstigar ner til havet. Önskar du hellre att bada från en sandstrand så ligger den privata stranden bara 100 meter från hotellet.

Diano Marinas centrum ligger ca 1 km från hotellet, och det mesta kan nås enkelt till fots. På hotellet kan du dessutom låna gratis cyklar för att snabbt och bekvämt - längs med strandpromenaden som går direkt vid hotellet - ta dig till den närliggande, mysiga hamnen i Imperia.

Hotellet erbjuder även ett stort urval av massagebehandlingar.

Alla rum har balkong, luftkonditionering, TV, skrivbord, gratis Wi-fi, safety box samt badrum med dusch och hårfön.

Hotellrummen som ingår i priset har utsikt mot omkringliggande landskap och byggnader. Möjlighet för uppgradering till rum med havsutsikt finns när du bokar resan.

BESTÄLL RESAN ITALIENSKA BLOMSTERKUSTEN

Hotel Arc en Ciel
Viale Torino, 39
18013 Diano Marina

Läs mer om Hotel Arc en Ciel på hotellets hemsida

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Attribut

Reception Ja
24 timmar service Ja
Hiss Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Skönhetssalong Massagebehandlingar
Gemensamma områden Solterrass
Avstånd till centrum 1 km
Avstånd till stranden 100 m
Trådlöst internet Gratis
TV Ja
Balkong Ja
Safetybox Ja
Air condition Ja
Hårfön Ja

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationFrån pris
9/10 - 16/10Se flygtider Stockholm - ArlandaItalienska Blomsterkusten14 495:-Boka
Trustpilot