Skip to main content

BG Hotel Java

Hotell Java ligger ett stenkast från den långa stranden Can Pastilla, strax öster om Palma. Hotellet totalrenoverades 2013 och visar nu upp en modern och elegant atmosfär.

Hotellet är perfekt för en avslappnande semester, beläget endast 80 meter från stranden och endast 10 minuters färd från Palma centrum. Bussar går men jämna mellanrum från hotellet in till centrum.

Hotellet består av 249 rum i modern stil och fullt utrustade med alla tänkbara faciliteter. I badrummen finns hårfön och duschprodukter. I hotellrummet finns TV, Wi-fi mot en avgift, telefon, minibar, safety box, luftkonditionering samt balkong. Mot tillägg kan du boka rum med havsutsikt.

I hotellets lounge finns plats för den som önskar läsa, spela spel eller titta på tv. Samtliga områden på hotellet har Wi-fi mot betalning, och det finns även fasta datorer att hyra.

Utomhus, i den väl omhändertagna trädgården, finns en pool, ett soldäck med solstolar och parasoll, samt ett svalt relaxutrymme.

På hotellet finns också ett spa med bastu, ångbastu, termaldusch, inomhuspool, jacuzzi, relaxavdelning, massagerum och gym.

Hotellet erbjuder också kvällsunderhållning i form av musik och andra uppträden.

BESTÄLL RESAN LÅNGTIDSSEMESTER PÅ MALLORCA

BG Hotel Java
Goleta, s/n 07610 Playa de Palma
Mallorca 07610
Tel: +34 971 262 776

Läs mer om BG Hotel Java på hotellets hemsida

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Attribut

Antal rum 249
Reception Ja
Hiss Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Swimmingpool Ja
Inomhuspool Ja
Gym Ja
Gemensamma områden Ja
Avstånd till centrum Mitt i Can Pastilla centrum
Avstånd till stranden 80 m
Trådlöst internet Mot avgift
TV Ja
Spa Ja
Balkong Ja
Bastu Ja
Telefon Ja
Safetybox Ja
Mini-bar Ja
Air condition Ja
Hårfön Ja
Trustpilot