Skip to main content

Bo prisvärt och bekvämt nära Arlanda flygplats

Bo prisvärt och bekvämt i närheten av Arlanda flygplats

Vi vill göra det så smidigt och bekvämt som möjligt för dig inför din resa, genom att erbjuda dig övernattningar på bra och högklassiga hotell i närheten av Arlanda flygplats till ett rabatterat pris.

Vi på Kulturresor Europa vet att en bekväm och trivsam resa är minst lika viktigt som att trivas och ha det bra på resmålet. Bor du långt ifrån Stockholm Arlanda och har ett tidigt flyg att passa, kan det vara skönt att vara på plats redan dagen innan. Vetskapen om att man har nära till flygplatsen och goda marginaler om något oförutsett skulle inträffa, gör det möjligt att koppla av och se fram emot semestern.  

Vi samarbetar med flera hotell i närheten av Arlanda flygplats som erbjuder gratis transfer till flygplatsen, fri parkering och tidig frukost. Vårt samarbete med hotellen gör det möjligt för oss att ge våra resenärer bästa möjliga pris.

De hotell som vi samarbetar med är Best Western Arlanda Hotellby och Best Western Plus Park Airport Hotel. Här nedan kan du läsa mer om de hotell som vi samarbetar med och se våra priser. Inne på hotellsidan hittar du också en länk in till hotellets egen hemsida för ytterligare information och bokning.

För att erhålla Kulturresor Europas rabatterade pris, uppger du vid bokningen till hotellet att du reser med Kulturresor Europa. Vid incheckningen visar du upp bokningsbekräftelsen som du har hos oss och betalar härefter det överenskomna priset.

Vi hoppas att du ska få en riktigt trivsam och bekväm resa med oss!

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Best Western Arlanda Hotellby

Bo på Arlanda flygplats på Best Western Arlanda hotellby.

Det familjeägda Best Western Arlanda Hotellby ligger på nära avstånd från Stockholm Arlanda flygplats, vilket gör hotellet till ett attraktivt boende för gäster som önskar bo nära Arlanda Flygplats. I mysiga gårdshus hittar vi hotellrummen som tillsa...

Best Western Plus Park Airport Hotel

Bo på ett nyrenoverat och 4-stjärnigt hotell bredvid Arlanda flygplats inför semestern.

Det helt nyrenoverade och 4-stjärniga Best Western Plus Park Airport Hotel ligger beläget endast 30 minuter från centrala Stockholm och fem minuter från Stockholm Arlanda flygplats. Som gäst på hotellet kan du åka gratis till och från flygplatsen med...

Trustpilot