Skip to main content

Covid-19

Vi på Kulturresor Europa prioriterar våra kunders säkerhet först, och följer alltid Utrikesdepartementets bedömningar. Därför reser vi inte till destinationer där Utrikesdepartementet avråder från icke nödvändiga resor. Om du har bokat en resa med oss skickar vi ut aktuell information om coronasituationen på just ditt resmål i samband med utskicket av vårt avresebrev cirka två veckor innan avresa. Vi följer Utrikesdepartementets rekommendationer om vad som gäller på de olika destinationerna, och skulle det finnas en avrådan så ställer vi in resan och du får antingen dina pengar tillbaka eller möjlighet att boka om till en annan resa med 500 kr i ombokningsrabatt per person.

Utrikesdepartementets reseinformation för den här typen av frågor hittar du på Sweden Abroad här.

Om du vill veta mer om vad som gäller kring inställda resor, försäkringar och återbetalningar så hittar du mer information om det här.

Du är också i alla lägen välkommen att kontakta oss med eventuella frågor eller funderingar. Vi nås via mail på info@kulturresor-europa.se dygnet runt eller telefon 040-66 88 777/08-44 68 78 88 måndag–fredag kl 10:00–15:00.

Sök resa
Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig
Trustpilot