Skip to main content

På första parkett mitt i den myllrande storstaden Palermo, och med fantastiska utsikter över staden, ligger det eleganta hotellet Ambasciatore. Hotel Ambasciatore är en alldeles speciell plats i hjärtat av Palermo, bland staden tak och inför en panoramavy som tar andan ur dess besökare. Hotellet är en idealisk plats för att påbörja din dag och för att njuta av en avslappnande paus, omgiven av charmen och sevärdheterna i Siciliens fantastiska huvudstad.

Hotellet rum är vackert renoverade och möblerade i en klassisk stil med fina detaljer. Alla rum är rymliga, ljudisolerade och luftkonditionerade, dekorerade med fina mattor och klassiska trämöbler. Övriga faciliteter på hotellet är tv och badrum med dusch.

Hotellets loungebar håller öppet för alla gäster, och erbjuder dessutom möjligheten att inta kvällens drink på barens terrass, som erbjuder oslagbara panoramavyer över staden. Hotellets terrass är inte bara en vanlig uteplats, utan en oas av stillhet.

Elegans, enkelhet och lokal excellens - rätterna på hotellets takrestaurang tar tillvara på färgerna och smakerna från Sicilien, och blandar upp dem med Medelhavets dofter.

Hotellet erbjuder dessutom gratis tillgång till gym och Wi-fi.

 

BESTÄLL RESAN SAGOLIKA SICILIEN

Hotel Ambasciatori Palermo
Via Roma, 111
90133 Palermo
Tel: +39 091 616 6881

Läs mer om Hotel Ambasciatore på hotellets hemsida

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Attribut

Reception Ja
24 timmar service Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Avstånd till centrum I centrum
Gemensamma områden Takterrass
Trådlöst internet Gratis
TV Ja
Telefon Ja
Air condition Ja
Trustpilot