Skip to main content
Hotel Gutkowski
Hotel Gutkowski
Hotel Gutkowski
Hotel Gutkowski
Hotel Gutkowski
Hotel Gutkowski
Hotel Gutkowski
Hotel Gutkowski

Hotel Gutkowski

Hotel Gutkowski är ett charmigt boutiquehotell beläget på halvön Ortigia, mitt i hjärtat av Syrakusas gamla stad. På Ortigia hittar vi stadens viktigaste historiska byggnader, och stadsdelens atmosfär, mysiga gator, stora torg och storslagna vyer kommer garanterat charma dig under vårt besök här. Ortiga är hem till flera av Syrakusas viktiga landmärken, exempelvis de vackra torgen Piazza del Duomo och Piazza Archimede, samt Apollos Tempel som är en av de viktigaste, antika grekiska monumenten på Sicilien. I Ortigia hittar du ett stort utbud av restauranger och butiker, och både pizza och skaldjur kan avnjutas precis framför havskanten, eller undangömt bland Syrakusas små gränder. För den badglada finns flera perfekta platser för ett dopp i det blå, endast några minuters promenad från hotellet. Bättre läge än så här går inte att få!

Hotellet består av två vackra byggnader från 1800-talet, som har blivit totalrenoverade i stor respekt för byggnadernas orginalutseende. Inredningen är en fin blandning mellan antika möbler, traditionell siciliansk inredning och moderna designobjekt. Hotellet är beläget på en strandpromenad som går längs med den gamla muren mot havet, och erbjuder därmed de bästa havsutsikterna du kan önska dig! Hotellets två stora terrasser är de perfekta platserna för att njuta av avslappnande stunder, eller för att socialisera dig med dina medresenärer.

Hotellets 26 rum är alla unikt inredda i en stil som passar byggnadens historia. Inne på hotellet finns flera gemensamma utrymmen som alla är inredda och möblerade i en modern stil med en stor respekt för det sicilianska arvet.

Varje rum på hotellet är individuellt inredda. En del rum har balkong, och utsikten varierar mellan de olika rummen. Alla rummen har följande faciliteter: luftkonditionering, badrum med dusch eller badkar samt hårfön, gratis Wi-fi, tv, telefon, minibar och safety box.

En ledig eftermiddag på hotellet börjar du med fördel med en aperitivo på hotellets terrass, och fortsätter med middag på hotellets egen restaurang, med servering både inomhus och utomhus. Restaurangen erbjuder traditionella, sicilianska rätter med en modern tvist. Hotellet erbjuder också alla gäster en stor frukostbuffé med ekologiska, sicilianska produkter.

Övriga faciliteter på hotellet är gratis Wi-fi i alla områden, hiss, tvättservice och bibliotek.

BESTÄLL RESAN SAGOLIKA SICILIEN

Hotel Gutkowski
Lungomare di Levante Elio Vittorini, 18
96100 Siracusa SR, Italy
Tel: +39 0931 465 861

Läs mer om Hotel Gutkowski på hotellets hemsida

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Attribut

Antal rum 26
Reception Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Avstånd till centrum I centrum
Gemensamma områden Takterrass
Avstånd till stranden 500 m
Trådlöst internet Ja
TV Ja
Telefon Ja
Safetybox Ja
Mini-bar Ja
Hårfön Ja
Trustpilot