Hotelværelse med balkon på Hotel Sol Don Marco Bajondillo
Hotelværelse med balkon på Hotel Sol Don Marco Bajondillo

Hotel Sol Don Marco

Ifall du önskar större rum och garanti för havsutsikt kan detta ges på Hotel Sol Don Marco som ligger på strandpromenaden. Hotellet är grannhotell till Hotel Sol Don Pedro.

Det 4-stjärniga Hotel Sol Don Marco ligger ända nere vid strandpromenaden, och är byggd i orientalisk stil i fina omgivningar i de förnäma kvarteren vid Bajondillo-stranden. Hotellet har 180 dubbelrum - alla med utsikt mot havet eller mot pool/trädgård. 153 av rummen har sned havsutsikt eller utsikt mot trädgård och pool, medan 27 av rummen har direkt havsutsikt. Rummen med direkt havsutsikt är ca 23 kvm stora. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, telefon, tv, minibar, safety box, byxpress, gratis wi-fi och balkong. Badrummen har hårfön och duschkabin eller badkar.

Hotellet är en del av Sol Don Hotels, och trädgård och gemensamma områden är tillgängliga för alla Don Hotels gäster. Bland annat finns tillgång till restaurang, bar, utomhuspool, uppvärmd inomhuspool, spa, tennisbanor, boule- och minibowlingbanor samt gym. På strandpromenaden finns ett stort utbud av restauranger, barer och butiker.

BESTÄLL RESAN ANDALUSIEN LÅNGTIDSSEMESTER 

Sol Don Marco
Paseo Marítimo s/n
29620 Torremolinos
Málaga
Tel: +34 952 05 53 00

Läs mer om Sol Don Marco på hotellets hemsida

Attribut

Antal rum 182
Reception Öppen dygnet runt
Hiss Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Swimmingpool Ja
Gym Mot betalning
Vattenkokare Nej
Gemensamma områden Trädgård
Trådlöst internet Gratis på rummet och i gemensamma utrymmen
Balkong Ja
TV Ja
Spa Mot betalning
Telefon Ja
Safetybox Ja
Tennisbana Mot betalning
Kylskåp/Minibar Ja
Air condition Ja
Hårfön Ja