Skip to main content

KMM Hotel

KMM Hotel har adress i Tbilisis historiska centrum och har sedan år 2006 tagit hand om gäster som vill uppleva Georgiens huvudstad. För närvarande utgörs hotellet av två byggnader och 50 hotellrum men i planeringen ska en restaurang och ett SPA-center byggas till i anslutning till konferenssalen.   

Man har valt att inreda hotellet i en klassisk stil med inslag av moderna element. Du kan därför ser fram emot att ha tillgång till bekvämligheter som Internetuppkoppling i alla delar av hotellet samt värdeskåpsförvaring och kaffe/tekokare på rummet. Hotellets frukostrestaurang ligger lägligt nog på översta våningen, så utsikten till morgonkaffet är inte att prata bort.

På ditt rum, som till ytan är ca 18 kvm stort, har du dessutom möjlighet att utnyttja luftkonditionering, platt-TV, minibar (mot extra kostnad), hårfön och strykbräda med strykjärn.

Med Tbilisis historiska centrum precis utanför dörren kan du vara säker på att det finns nog med vackra, gamla gator, butiker och sevärdheter att utforska.  

BESTÄLL RESAN ÄVENTYRLIGA GEORGIEN

KMM Hotel
10 Mefsalmune David King str.
Metekhi Turn, 0103 Tbilisi
Georgia
T.: +995 32 2 74 71 85

Läs mer om KMM Hotel på hotellets hemsida

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Attribut

Reception Öppen dygnet runt
24 timmar service 50
Hiss Ja
Restaurang Frukostrestaurang
Swimmingpool Nej
Vattenkokare Kaffe/tekokare på rummet
Trådlöst internet Gratis Wifi överallt på hotellet
TV Ja
Balkong Nej
Telefon Ja
Safetybox Ja
Mini-bar Mot extra kostnad
Air condition Ja
Hårfön Ja
Trustpilot