Skip to main content

Lacosta Hotel

Lacosta Hotels viktigaste trumfkort är dess centrala läge i hjärtat av staden och den höga komforten inne i hotellets moderna rum och gemensamma utrymmen. Hotellet är klassificerat med 4 stjärnor, vilket visar sig i de många, goda faciliteterna och de välutrustade gästrummen. På 32 kvadratmeter som bildar ett standardrum på hotellet ryms en dubbelsäng eller två enkelsängar samt en minibar, ett värdeskåp, en TV och kaffe/te-faciliteter. I det egna badrummet har gäster tillgång till hårfön, och möjligheten att slå på luftkonditionering och koppla upp sig på Internet, garanterar att vistelsen blir så bekväm som möjligt.   

Förutom att hotellets gäster ska bo bra, är hotellet mån om att de ska ha möjligheten till att äta bra om hungern gör sig påmind. I Olas restaurang, som är en del av hotellet, kan gäster välja mellan många rätter på den rikliga buffén och uppe på hotellets utomhusterrass är man välkommen till att njuta av kvällsluften och de vackra vyerna över staden och bergen till en välsmakande biff eller fisk som kommer direkt från grillen. 

För de aktiva erbjuder hotellet tillgång till Lacosta Hotel Fitness som ligger på adressen Al Nahada Street i Aqaba. Gymmet tillhör hotellet och dess gäster och är utrustat med styrke- och konditionsmaskiner samt med fria vikter.

BESTÄLL RESAN ISRAEL & JORDANIEN – DÄR VÄRLDAR MÖTS

Lacosta Hotel
Abu Hanifa Street
Aqaba, Jordan
Tel: 0096232090400

Läs mer om Lacosta Hotel på hotellets hemsida

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Attribut

Reception Öppen dygnet runt
Restaurang Ja
Swimmingpool Nej
Gym Ja
Vattenkokare Kaffe/te-faciliteter
Trådlöst internet Gratis Wifi på rummet
TV Ja
Balkong Nej
Telefon Ja
Safetybox Ja
Mini-bar Ja
Air condition Ja
Hårfön Ja
Trustpilot