Skip to main content

MS Mendula

Deluxe-båten Ms Mendula är vår alldeles egen under vår kryssningsvecka i den kroatiska skärgården. Båten klassificeras som en mindre ”yacht” och genomgick en helrenovering för bara ett par år sedan. Ms Mendula beskrivs bäst som klassisk, charmig och mysig, och med plats till endast 30 gäster ombord, har båten den exklusiva atmosfär som vi letar efter till vårt somriga kryssningsäventyr.

Förutom hytter är vår båt utrustad med restaurang och bar. Här intar vi kryssningsresans gemensamma måltider i form av lunch och kaptensmiddag, och i de trivsamma, gemensamma utrymmena på däck kan du koppla av medan Kroatiens vackra skärgård passerar dig förbi.    

Själva hytterna är placerade på tre olika däck, varav hälften hittas på nedersta däck. Hytterna längst ner mäter ca 13 – 14 kvm, och är därmed större än hytterna som är belägna på mellersta och översta däck som mäter 10 – 11 kvm. Dessa hytter erbjuder däremot mer sikt eftersom de har ett fönster som vetter ut mot havet. Samtliga hytter ombord har en smakfull inredning, luftkonditionering och garderobsplats. De har självklart även ett eget badrum.

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Attribut

Båtens kapacitet 30 gäster
Antal däck på båten 3
Restaurang Ja
Bar Ja
Trådlöst internet Gratis
Air condition Ja
Hårfön Ja
Trustpilot