Skip to main content

Reseledar - Ani Aghajanyan

Ani är uppvuxen i Armenien och har studerat både kulturhistoria på universitetet i Yerevan och marknadsföring på Ekonomiuniversitet i Armenien. Redan när Ani var 19 år började hon jobba som guide på somrarna i Armenien. I sitt arbete som guide har hon fått lära ut allt från matlagning till armenisk traditionell dans, något som ligger henne varmt om hjärtat. Förutom dansen, har Ani ett stort intresse av språk och kulturhistoria. Hennes intresse för språk visar sig genom att hon kan prata och förstå svenska, armeniska, engelska, ryska och italienska. Ani har också studerat antik grekiska på universitet.

När Anis masterexamen var ett avslutat kapitel sökte hon sig till jobbet som turistledare som innebar att hon fick organisera turer för både små och stora grupper inom kultur, historia, cykling och arkeologi. Idag bor Ani i Sverige, närmare bestämt Växjö, dit hon flyttade år 2014 för kärlekens skull. 

Ani har arbetat som reseledare hos Kulturresor Europa sedan 2017 och hon tar väl hand om våra resenärer som reser till Georgien & Armenien.

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig
Trustpilot