Skip to main content

Reseledar - Jenna Karlström

Jenna är uppvuxen på en liten bondgård på raukarnas ö Gotland, utanför Fårösund belägen på öns norra del. Hon utbildade sig inom hotell och restaurang på gymnasiet och har jobbat som kock i ett flertal år. Trots sitt karriärbyte finns dock fortfarande intresset kvar, och hon älskar att laga mat till vänner och familj. Hon har även hunnit med att arbeta inom social omsorg men då ett starkt resesug infann sig sa hon upp sig från jobbet och bokade en enkelbiljett till Madeira januari 2016.

Planen var från början att endast stanna i 2 veckor och hon packade bara med sig ett handbagage med det mest nödvändiga. Dock föll hon pladask för denna vackra  blomstrande ö, och tack vare Madeiras skönhet och dragningskraft blev hon kvar.

Jenna bor idag på fastlandet i Estoril utanför Lissabon, Portugal. Hon tar dock emot våra gäster på Madeira. Trots att hon arbetat bort sin dialekt smyger det ändå ibland fram härliga gotländska ord hos denna glada yogafantast som charmar oss alla med hennes varma leende. Jenna är även en utmärkt fotograf!

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig
Trustpilot