Skip to main content

Resor till Sri Lanka

Resor till Sri Lanka - Tropiskt klimat och teplantage

En resa med svensktalande reseledare ger dig de bästa förutsättningarna för att upptäcka Sri Lankas många sevärda platser och ta del av gåtfulla berättelser om buddhistiska tempel, kungastäder och grottor. Sri Lanka sitter på ytterligare ett starkt triumfkort och det är den vilda naturen där också många djurarter trivs och bor. Tjocka regnskogar övergår till frodiga teplantager och väldiga berg och under vår resa kommer vi både natur och djur nära genom safariturer och pittoreska tågfärder.

Våra fridfulla naturupplevelser skapar kontraster till våra besök i städerna Colombo - Sri Lankas huvudstad - och Galle, där allt finns att veta om landets kolonialhistoria. Sri Lankas smakfulla kök med currybaserade rätter, vin och världens bästa te ger oss fantastiska kulinariska upplevelser och solen är varmt välkommen när vädret hemma endast bjuder på grått och slask. Färgstarka intryck, meningsfulla möten och oförglömliga utsikter väntar på oss i Sri Lanka.

Detta får du uppleva med oss i Sri Lanka:

  • Exotiskt djurliv
  • Oförglömliga platser
  • Spännande matupplevelser
  • Annorlunda kultur

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Färgstarka Sri Lanka

14 dagar från 29 995:-
Två kvinnor plockar teblad på Sri Lanka i Asien.

En komplett rundresa i det färgstarka Sri Lanka - Vi reser till ön Sri Lanka, en av få platser i världen som erbjuder så mycket på en så liten yta. På denna plats, i den Indiska Oceanen, berikas alla våra sinnen med naturupplevelser i världsklass, ett rikt djurliv, gyllene sandstränder och en intressant kulturhistoria med åtta olika platser som är med på UNESCOs världsarvslista. Vi reser bland teplantager och risfält, kommer nära inpå urgamla civilisationer vi inte visste fanns och s...Läs mer om vår resa till Sri Lanka

Trustpilot