Skip to main content
Utomhusområdet med matplats och swimmingpool på Temba Safari Lodge i Sydafrika.
Dubbelrum med dubbelsäng och myggnät på Temba Safari Lodge i Sydafrika.
Pool och solstolar på Temba Safari Lodge i Sydafrika.
Giraffer under en safaritur från Temba Safari Lodge i Sydafrika.

Temba Safari Lodge

Temba Safari är en danskägd safarilodge och en oas mitt i den sydafrikanska naturen med fokus på trivsamhet och god service. Boendet har plats för 12 gäster åt gången och sätter därmed ramarna för en fridfull semester i betagande omgivningar. Temba Safari är dessutom belägen i ett malariafritt område och härifrån kan du se fram emot att komma nära afrikanska, vilda djur.

Faciliteten består bland annat av två swimmingpools (en på var sin sida om lodgen), utomhus Lapa (barbequeområde) och bar. Rummen är inredda i typisk afrikansk stil och har alla eget badrum med toalett, takfläkt, myggnät, minibar med gratis dricksvatten, vattenkokare, hårfön, 220 V adapter till svensk stickkontakt samt en egen terrass.

Här får du alla måltider serverade av lodgens egna kock – Maureen. Av henne kan du gott räkna med att bli väl omhändertagen och den lokala maten är en spännande kombination av afrikanska, engelska och nederländska traditioner. En typisk dag börjar med att du möts av en stor frukostbuffé med bland annat massor av färsk frukt, bacon, ägg, yoghurt samt kaffe, te och juice. Mitt på dagen, då det vanligtvis är väldigt varmt, får du en passande lunch och till kvällen serveras det fisk eller vilt med goda sallader samt en smarrig dessert till den med smak för sötsaker. Vilträtten kan exempelvis bestå av T-Bonebiff från älg, antilop eller också kött från kudu eller impala som finns i grannområdet.

Priset inkluderar helpension och den dryck som serveras till måltiderna (däribland lokalt vin till kvällsmåltiden). Extra dryckesvaror avräknas vid hemresan och kan betalas med kort eller kontant. Pris för en flaska vin är ca 60 SEK, och ett glas kostar ca 20 SEK. Pris för öl och läsk är ca 15 SEK per flaska.

Lodgens sju rum är byggda i typisk afrikansk stil med halmtak som håller dem svala även under de hetaste månaderna. Uppkopplingen vid receptionen är gratis men ostabil. I de fridfulla omgivningarna kommer du att kunna höra knäckande fotspår från bland annat impals, giraffer och zebror - men inga rovdjur.

BESTÄLL RESAN SAFARI I SYDAFRIKA

TEMBA SAFARI LTD
Marken 0605
Limpopo Province
South Africa

Tlf: +45 40 42 42 42

Läs mer om hotellet Temba Safari Lodge på hotellets hemsida

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Attribut

Tvättmöjligheter Ja
Antal rum 7
Swimmingpool Ja
Bar Ja
Vattenkokare Ja
Internet Tillgängligt ca 2 h om dagen i receptionen
Mini-bar Ja
Hårfön Ja

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationFrån pris
28/10 - 5/11Se flygtider Stockholm - ArlandaSafari i Sydafrika19 995:-Boka
Trustpilot