Skip to main content

The Castle Hotel är beläget i centrum av Dublin, endast en kort promenad från stadens alla stora kulturella sevärdheter. På gångavstånd hittar du bland annat huvudgatan O'Connell Street, idrottsarenan Croke Park, barområdet Temple Bar och mycket mer.

Hotellet är tack vare sitt läge en perfekt utgångspunkt för den som vill utforska Dublin, både till fots och med kommunala transportmedel.

Rummen på hotellet är dekorerade i varma toner med bekväma sängar, krispiga bomullslakan och fluffiga täcken. Rummen har bekvämligheter såsom te- och kaffefaciliteter, telefon, TV samt gratis Wi-fi. Storlek och inredning på rummen kan variera. I badrummen finns både hårfön och toalettartiklar.

Hotellet har en klassisk irländsk pub, som bjuder på traditionell irländsk stämning och atmosfär, goda drinkar och självklart också irländsk livemusik varje kväll.

Hotellet har också en egen restaurang, belägen i en vinkällare från 1800-talet, som serverar traditionell irländsk mat med en modern tvist.

Övriga faciliteter på hotellet är gym, utomhusterrass, kaffebar och biljettförsäljning till stadens sevärdheter och evenemang.

BESTÄLL RESAN DUBLIN & BELFAST

The Castle Hotel
Gardiner Row/Great Denmark St
Dublin 1
D01 R640, Ireland.
Tel: +353 1 874 6949

Läs mer om The Castle Hotel på hotellets hemsida

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Attribut

Reception Ja
24 timmar service Ja
Hiss Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Gym Ja
Vattenkokare Ja
Gemensamma områden Ja
Avstånd till centrum 500 m
Trådlöst internet Gratis
TV Ja
Telefon Ja
Hårfön Ja
Roomservice Ja
Trustpilot