Julmarknad

Vackert torg med julmarknad och julbelysning i Riga. Juldekorationer i närbildsdetalj.

Julmarknad i Riga

Kultur, välbefinnande och shopping i Riga.

Läs mer om vår julresa till Riga
Julmarknad i Krakow

Julmarknad i Krakow

Passa på att köpa dina julklappar på vår julresa till Krakow.

Läs mer om julmarknadsresan till Krakow

Upplev Europas storstäder i julprydnad

Julmarknaderna runtom i Europa är välkända för sina vackra utsmyckningar, värmande drycker och fina hantverk. Följ med oss på en julmarknadsresa till städer som Krakow, Berlin och Riga - och upplev stadens kulturella sevärdheter och spännande historia samtidigt som du ges möjlighet att njuta av julmys, klädda julgranar, varm glögg och lokala produkter som ger ett julsug i magen.

Julresa till Krakow med julmarknad och utflykter

Julmarknad - Upplev det förtrollande vackra Krakow på en julresa i perfekta omgivningar. Den största julmarknaden i Krakow ligger på det stora torget i stadens centrum, som under marknadsdagarna är fullt av bodar. Fira jul genom att lyssna på julsånger samtidigt som du kan s...Läs mer om vår julresa till Krakow »

Julmarknad i Riga

- Kultur, välbefinnande och shopping - Njut av en förlängd kulturell weekend i Riga och upplev den fina julmarknaden på domkyrkotorget. Mitt i den gamla stadsdelen, som finns på Unescos lista över världskulturarv, ligger julmarknaden flankerad av stadens stora julgranar, som har en alldeles särskild histo...Läs mer om vår julresa till Riga »