Smarta restips

Här delar vi med oss av de smarta restipsen och de nyttiga råden som kan komma att både underlätta och förgylla din nästa resa. 

Få ut det mesta av din fritid på semestern! -

Du som har rest med oss på Kulturresor Europa tidigare, vet att vi är mycket noga med att avsätta tid för våra resenärer att på egen hand utforska destinationen, utöver det schemalagda programmet. På alla våra olika destinationer finns det alltid något spännande att upptäcka eller roliga akt...Läs mer »

”Traveling plans are the best plans you can make” -

Att planera och förbereda inför sin drömsememester kan vara minst lika upprymmande och spännande som det är att åka på själva resan. Månaderna innan resan präglas vanligtvis med planering och förväntningar om hur resan ska bli och endast det faktum att man har en spännande resa att se...Läs mer »

Undvik frustationer med dessa ovärderliga packningstips! -

Att veta vad och framför allt hur man ska packa inför sin kommande resa är inte alltid det lättaste, och vi gissar att de flesta har stått och kliat sig i huvudet framför resväskan någon gång. Även för den mest erfarne globetrottern så kan det kvällen innan kännas helt omöjligt...Läs mer »

Kom i julstämning på Europas största julmarknader -

Nu går det inte längre att bortse från att vi har kommit in i den tiden på året när dagarna blir allt kortare och temperaturen utomhus allt kallare. Mörkrets omfamnande täcke går inte längre att undvika och för många är saknaden efter sommarens mjuka vindar och ljusa kvällar mycket sto...Läs mer »

Vandra + resa = sant

- resformen som blir alltmer populär - …Med en längtansfylld känsla snörar du på dina välanvända, men perfekt sittande, vandringskängor och packar ner den enkla men ack så goda, hemmagjorda matsäcken och vattenflaskan som ska verka som bränsle för dagen. Dagen är ung och utanför fönstret möts du av mo...Läs mer »