Skip to main content

Nyhetsbrev

Vill du vara en av de första som får höra om spännande resenyheter, tävlingar och erbjudanden? Vill du lära dig mer om alla de spännande destinationer som vi anordnar kulturresor med själ och substans till?  Vi misstänker att svaret på båda ovanstående frågor är ja, och då är du en av dem som borde passa på att anmäla dig till Kulturresor Europas nyhetsbrev. Fyll i dina kontaktuppgifter här nedanför, så får du tillgång till våra spännande nyheter först av alla.

Nyhetsbreven skickas ut 1–2 gånger i veckan och är fyllda till brädden med både reseinspiration och matnyttig fakta om hur det är att resa med oss.

Välkommen in i gemenskapen – vi ser fram emot att få visa dig vår värld!

*
*
*
*
this is a picture of the number 4this is a picture of the number 9this is a picture of the number 7this is a picture of the number 7

Skriv in kontrollsiffrorna. Detta används för att kontrollera, att det inte är en robot som fyller i formuläret automatiskt.

Din e-mailadress förs inte vidare till en tredje part och du har alltid möjlighet att avanmäla dig nyhetsbrevet.

Har du redan anmält dig till nyhetsbrevet en gång, men sen råkat avregistrera dig? Då kan du av tekniska orsaker inte använda samma e-mailadress igen när du fyller i det här formuläret, men kontakta oss gärna via mail: info@kulturresor-europa.se så löser vi det.