par som vandrar genom madeiras gröna natur och pittoersk by monte
betagande berg och gröna sluttningar på resa till madeira
skaldjur och vitt vin på resa till madeira
många blomstersorter på ön madeira och vackra trädgårdar
färska grönsaker och färggrann frukt på marknaden i funchal på resa till madeira
fiskebyn camara de lobos på resa till madeira
storslagen utsikt vid christus stayn på madeira
Solnedgång över Madeira
Pris från:
7 995:-
Dagar:8
Boka resa

Följ med på en resa till magiska Madeira och den härliga staden Funchal

Ett pärlband av naturscenerier och panoramautsikter väntar oss på vår resa till Magiska Madeira. Det gör även färgglada blommor, ett behagligt klimat, vandring, spännande utflykter och en semester där allt ingår i mer än ett avseende.

Därför ska du resa med oss på en kulturresa på Madeira:

  • Boende på 4-stjärnigt hotell med helpension
  • Spännande utflykter där vi utforskar hela öns magnifika natur
  • Mysiga stadsvandringar och kustpromenader
  • Besök på vinproduktion och provsmakning av Madeiravinet

En resa som har allt

Det är inte utan anledning som just denna resa till Madeira har blivit vår favorit. Här får begreppet all-inclusive en ny innebörd. Förutom de tre huvudmåltiderna, fri bar, rum med balkong och havsutsikt på vårt hotell, har vi inkluderat tre dagar för utflykter som tar oss runt nästan hela Maidera.

Madeiras sydkust har öns bästa klimat och det är just här vi inkvarterar oss. Hotellet vi bor på är fyrstjärnigt, har bra rum och ett lugnt läge vid stranden i utkanten av Lidoområdet i Funchal.

Under resan får vi se mycket av Portugals blomsterö och resan är för dig som söker upplevelser i kombination med komfort, tid för avkoppling och egna upplevelser. 

Stadsvandring i Funchal

Stadsvandringen tar oss runt i Funchals centrum där vi kommer närmare stadens historia, arkitektur och sevärdheter som man kan besöka på de lediga dagarna. Vi hälsar bl.a. på Zarco och får se hans staty framför katedralen. Under 1400-talet var han en av de upptäcktsresande som seglade ut från Portugal och hittade Madeira.

Utflykt till Nunnornas dal och fantastiska vyer

Vi stiftar bekantskap med Funchals färgsprakande marknad och några helt fantastiska utsiktsplatser. Vi besöker lilleputtlandskapet vid Nunnornas dal och tittar på den storslagna utsikten från Cabo Girão. Här går vi ut på den transparenta plattformen varifrån vi kan titta 581 meter lodrätt nedåt. På turen till nordöstra delen av ön reser vi längs med spektakulära kuststräckor och pittoreska byar.

Naturskön levadavandring

För den som vill finns det även möjlighet att följa med på en vandring och uppleva Madeiras grönskande natur. Det blir en härlig levadavandring bland storslagen natur och vackra landskap.

KORT DAGSPROGRAM FÖR VÅR MADEIRA-RESA:

Dag 1: Ankomst till Madeira och hotellet
Dag 2: Ledig dag till egna upplevelser
Dag 3: Stadsvandring i Funchal med lokal drink
Dag 4: Heldagsutflykt till nordöstra Madeira
Dag 5: Utflykt till södra Madeira med provsmakning av Madeiravin
Dag 6: Ledig dag eller extra utflykt: levadavandring
Dag 7: Ledig dag eller extra utflykt till Madeiras nordkust
Dag 8: Hemresa

Notera: Programmet är vägledande och ändringar i ordningsföljden kan förekomma. Information om det slutliga dagsprogrammet lämnas vid ankomsten till destinationen.

Hotell med All Inclusive

Boendet är med "All Inclusive" på hotell Pestana Bay (frukost, lunch och middag) samt fri bar kl. 11-23, alla dagar. Helpensionen börjar med lunch eller middag på ankomstdagen och slutar med frukost eller lunch på avresedagen, beroende på ankomst- och avresetider.

Välkommen till vår ö Madeira!