Skip to main content

Kryssningar

Upplev världen PÅ VÅRA KRYSSNINGSRESOR

På våra kryssningsresor med Kulturresor Europa har du möjlighet att utforska några av världens mest spektakulära områden samtidigt som du känner havsbrisen mot dina kinder och ser vågorna skumma. Oavsett om du väljer att utforska den kroatiska skärgården eller det ljuvliga Medelhavet på en kryssning med Kulturresor Europa, kan du vara säker på att du kommer att få en resa fylld med spännande kulturupplevelser och minnesvärda äventyr. Låt oss ta hand om alla detaljer medan du njuter av den avkopplande atmosfären ombord och upptäcker fantastiska platser längs vägen. Boka din kryssning med oss och ge dig ut på en resa du aldrig kommer att glömma!

Upplevelser med båt i den kroatiska skärdgården

Ge dig ut på en kryssning i den kroatiska skärgården och steg i land på de vackra öarna och besök de livfulla städerna som döljer sig här, både på öarna och på fastlandet. Denna resa kombinerar det bästa av kultur och natur, där du får uppleva den rika historien, det autentiska folklivet och de fantastiska vyerna som den kroatiska skärgården har att erbjuda.

Medelhavets främsta pärlor

Att åka på en kryssning till Medelhavet är en upplevelse utöver det vanliga och erbjuder en fantastisk kombination av kultur, historia, sol och hav. Vår medelhavskryssning startar i Aten och tar oss sedan ut på böljorna blå mot grekiska pärlor som Mykonos och Zakynthos, för att sedan tuffa vidare mot montenegrinska Kotor och kroatiska Split. Följ med till Medelhavet och utforska antika ruiner, njut av lokala delikatesser eller bara koppla av på soliga stränder, och låt din kryssning bli en minnesvärd och berikande upplevelse.

Därför ska du följa med oss på kryssning:

  • Hög komfort och service
  • Spännande utflykter
  • Välsmakande gastronomi
  • Svensktalande reseledare
Sök resa
Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Kryssning i den kroatiska skärgården

ön korcula med blommor och stad vid vattnet på kryssnig i kroatien

Kryssning i Kroatien 2024 – en kulturkryssning för livsnjutare - Följ med oss på en kryssning i Dalmatien, som täcker större delen av Kroatiens kuststräcka samt en mindre del inåt landet. Dalmatien har blivit ett av de mest attraktiva semesterområdena i Europa under de senaste åren, inte minst tack vare den förtrollande kuststräckan, de många vackra öarna och den autentiska medelhavsstämningen. Dalmatien har också en fantastisk historia och kultur som vi lär känna under vår kryssning...

Trustpilot