Kryssningar

Flodkryssning på Rhen genom kanaler i Strasbourg i Frankrike.

Rhendalens höjdpunkter

8 dagar

Intim kryssning längs Rhens fantastiska naturscenerier

Läs mer om flodkryssning på Rhen
från 13 995:-
Vår privata segelbåt på vår kryssning i Kroatien

Kryssning i den kroatiska skärgården

8 dagar

Med besök i Split, Dubrovnik, Korcula, Hvar och mycket mer

Läs mer om vår mysiga kryssningsresa till Kroatien
från 13 995:-
Tha Gap i Sydney och kängurur

Lyx och äventyr genom Australien

Upptäck landet "Down Under" när vi på denna magiska kryssning upplever storstadsliv, regnskogar, frodiga landskap och det stora barriärrevet i en lyxig inramning. 

Läs mer om vår lyxkryssning längs Australiens kust
Runt Karibien l 1:a klass

Runt Karibien l 1:a klass

11 dagar

Kryssning från Fort Lauderdale till Puerto Rico, St. Thomas och St. Maarten

Läs mer om vår kryssning i Karibien
från 27 995:-
Uteservering i Paris och staty med utsikt över floden Seine.

Genom Paris på 1:a parkett

Följ med på en unik och intim segling i hjärtat av Paris!

Läs mer om den lyxiga resan till Paris

Korsa Atlanten och upplev det stora landet i väst tillsammans med Kulturresor Europa

På våra kryssningsresor upptäcker vi stora delar av USA - allt från storstaden Los Angeles till exklusiva Miami och till och med en tur till Kanada. Vi hinner även med att utforska Kanarieöarna, Nordafrika och Spanien på vägen.

Våra kryssningar bjuder alltid på hög komfort, spännande utflykter, välsmakande gastronomi, hög service och en svensktalande reseledare som följer med under hela resan.

Unik resa med intim segling i hjärtat av Paris -

Upplev kärlekens och broarnas stad Paris från första parkett på denna helt enastående, intima och komfortabla kryssning. På denna resa har vi kombinerat de allra största sevärdheterna med en raffinerad kanalsegling på stadens levande pulsåder Seine. Här är stämningen mysig, atmosfären beh...Läs mer om segling genom Paris »

Kryssning i Kroatien – en kulturkryssning för livsnjutare -

Följ med oss på en kryssning i Dalmatien, som täcker den största delen av Kroatiens kuststräcka samt en mindre del inåt landet, och som har blivit ett av de mest attraktiva semesterområden i Europa de senaste åren. Inte minst tack vare den förtrollande kuststräckan, de många va...Läs mer om vår kryssning i Kroatien »8 dagarfrån 13 995:-

Upplev landet Down under från första parkett

- Förstklassig kryssning från Sydney längs den australiska östkusten - Denna enastående kryssning i Australien kan på alla sätt benämnas som en riktig drömresa. Här förenas komfort och kvalitet i en resa som som är rik på stora upplevelser - både till land och till havs. Från ut...Läs mer om vår kryssning i Australien »

Intim kryssning genom Rhendalen

- En resa på Rhen genom Holland, Tyskland och Schweiz - Vi hälsar dig välkommen till en komplett resa på floden Rhen. Tillsammans åker vi på en kryssning hela vägen från Amsterdam i Holland, genom Köln i Tyskland, till Basel i Schweiz ombord på MS Alemannia. Mycket är inkluderat på denna flo...Läs mer om vår kryssning på Rhendalen »8 dagarfrån 13 995:-

Upplev ett karibiskt äventyr

- på resa från Fort Lauderdale till Puerto Rico, St. Thomas och St. Maarten - Ett soligt, färgsprakande paradis väntar dig på denna resa till det karibiska öriket. Vi stiger under detta tropiska äventyr ombord på den fyrstjärniga seglatsen som ska ledsaga oss på det kristallklara havet till den...Läs mer om färgstark kryssning i Karibien »11 dagarfrån 27 995:-