Skip to main content

Kryssningar

Upplev världen PÅ VÅRA KRYSSNINGSRESOR

På våra kryssningsresor med Kulturresor Europa har du möjlighet att utforska några av världens mest spektakulära områden samtidigt som du känner havsbrisen mot dina kinder och ser vågorna skumma.

Upplevelser med båt i den kroatiska skärdgården

Ge dig ut på en kryssning i den kroatiska skärgården och steg i land på de vackra öarna och besök de livfulla städerna som döljer sig här, både på öarna och på fastlandet. Denna resa kombinerar det bästa av kultur och natur, där du får uppleva den rika historien, det autentiska folklivet och de fantastiska vyerna som den kroatiska skärgården har att erbjuda.

Kryssning i Karibien

Men varför inte ge dig ännu längre bort? Följ med oss ända till Karibiska havet och upplev drömmen om ett tropiskt paradis med all sin skönhet och charm. Under vår kryssning i Karibien får du inte bara njuta av de fantastiska stränderna och det turkosblåa vattnet, utan också utforska den fascinerande kolonialhistorien som präglat regionen. Besök historiska platser och låt dig förföras av den karibiska musikkulturens rytmiska och färgstarka atmosfär.

Oavsett om du väljer att utforska den kroatiska skärgården eller Karibien på en kryssning med Kulturresor Europa, kan du vara säker på att du kommer att få en resa fylld med spännande kulturupplevelser och minnesvärda äventyr. Låt oss ta hand om alla detaljer medan du njuter av den avkopplande atmosfären ombord och upptäcker fantastiska platser längs vägen. Boka din kryssning med oss och ge dig ut på en resa du aldrig kommer att glömma.

Därför ska du följa med oss på kryssning:

  • Hög komfort och service
  • Spännande utflykter
  • Välsmakande gastronomi
  • Svensktalande reseledare
Sök resa
Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig
ön korcula med blommor och stad vid vattnet på kryssnig i kroatien

Kryssning i den kroatiska skärgården

Kryssning i Kroatien 2024 – en kulturkryssning för livsnjutare - Följ med oss på en kryssning i Dalmatien, som täcker större delen av Kroatiens kuststräcka samt en mindre del inåt landet. Dalmatien har blivit ett av de mest attraktiva sem...

Kryssning i Karibien

Packa väskan för en kryssning i det karibiska paradiset - Följ med från det kalla Sverige till det sköna Karibien. Glid fram på det glittrande havet och upplev skönheten på tropiska breddgrader med strandparadis i Mexiko, Belize och Hond...

11 dagar från 24 995:- Läs mer
Trustpilot