Vandringsresor

Vandring Alentejo

Vandringsresa genom det mellersta Portugal

Till fots genom Portugals inland och dess vackra kust

Läs mer om vandringar i Alentejo
Vandring längs med vackra Amalfikusten i Italien.

Kulinariska vandringar på Amalfikusten

8 dagar

Upptäck den fantastiska kustidyllen Amalfi till fots på denna natursköna vandringsresa som även inkluderar läcker italiensk gastronomi och storslagna sevärdheter.

Läs mer om vandringar på Amalfikusten
från 9 995:-
Blomstrande vandringar på Madeira

Blomstrande vandringar på Madeira

8 dagar

Vandra i magnifka naturomgivningar på blomsterön Madeira, och njut av lokal gastronomi och populära sevärdheter,

Läs mer om vandringar på Madeira
från 11 495:-

Upplev Europa till fots

Följ med Kulturresor Europa på vandringssemester i Sydeuropa. Upplev Spanien och Portugal till fots tillsammans med en svensktalande reseledare som guidar dig igenom vandringarna. Våra vandringsresor tar oss genom Alentejo-regionen på Portugisiska fastlandet, runt på den spanska ön Mallorca samt på det spanska fastlandet.

Få en aktiv semester tillsammans med vår kunniga, svensktalande reseledare som guidar dig och resten av gruppen med aktiva resenärer runt bland de olika vandringslederna, samtidigt som ni njuter av god mat, vackra vyer, tid för avslappning och den lokala kulturen.

På vandringsresa genom det äkta Portugal -

Det autentiska Portugal är bildsköna och dramatiska kustlandskap, vackra stränder, nationalparker och pittoreska byar. Det är också sevärdheter som kulturstaden Évora och pilgrimernas stad Fátima. Dessutom bjuder vår vandringsresa i Portugal på dinosauriefotspår och droppstensgrottor, vi...Läs mer om vandring genom Portugal »

Naturupplevelser, vandringar och lokal gastronomi -

Vandringar genom natursköna omgivningar kryddat med lokala rätter från Madeiraköket är temat på den här resan - en vecka fylld med upplevelser! Dra på dig vandringskängorna och följ med till Madeira - där du får uppleva en fabelaktig natur med djupa dalar, höga berg, porlande bäckar, k...Läs mer om vandringar på blomsterön Madeira »8 dagarfrån 11 495:-

Vandringsresa till Italien med vandring på vackra Amalfikusten -

Amalfikusten är ett paradis för alla dem som tycker om utmanande vandringar och en överväldigande natur. Vi kan nu stolt presentera en vandringsresa till denna storslagna kust, som kommer att bjuda på både italienska specialiteteter, charmerande hotell, och trötta fötter...Läs mer om kulinariska vandringar på Amalfikusten »8 dagarfrån 9 995:-