Skip to main content

Amalfi à la carte

8 dagar - pris per person från
12 495:-
Boka resa

Skräddarsy ditt äventyr på Amalfikusten 2024

Södra Italiens populära Amalfikust är nästan obegripligt vacker. Detta naturliga mästerverk av land och hav slingrar sig majestätiskt längs den italienska kustlinjen och bjuder in oss att ta del av en symfoni av både färger, form, doft och smak. På Amalfikusten väcks dina sinnen till liv, och därför kan det knappast finnas en bättre plats där du kan låta dina preferenser och idéer få skapa din reseupplevelse. Kanske har du redan besökt Amalfikusten förut och betat av alla våra klassiska utflykter, eller så längtar du kanske efter bara att få uppleva Italien i din egen takt. Oavsett är vi säkra på att Amalfi à la carte är en resa för dig, och det är med stor glädje som vi vill hälsa dig välkommen till vår favoritkust bland blommande citronträd, salta vågor och branta klippor.

Därför ska du välja dina egna favoriter på Amalfi à la carte:

  • Gedigen erfarenhet och mångårig expertis på Amalfikusten
  • Tre-fyrstjärnigt boende i Maiori – du väljer själv vilket av hotellen som passar dig bäst
  • Anpassningsbart dagsprogram med stort utbud av utflykter
  • Lokalt boende svensktalande reseledare med stor kunskap
  • Himlastormande natur som väntar på dig

Spännande utflykter till Pompeji, Capri och Salerno eller egentid i solen – du bestämmer

Du som älskar att välja själv kommer att trivas på Amalfikusten. Vårt fullspäckade utflyktsprogram finns tillgängligt för den som vill ta rygg på vår duktiga svensktalande reseledare och lära sig mer om regionens natur & kultur, men du som hellre planerar själv kommer också att återvända hem till Sverige med fina minnen i stora mängder. Koppla av på det fyrstjärniga boendet eller arrangera en egen utflyktsdag – du sitter i förarsätet. Låt kreativiteten ta täten ena dagen, och följ sedan nästa dag med på någon av våra utflykter.

En av våra klassiska utflykter går till det romerska Pompeji med utsikt över vulkanen Vesuvius, vilket garanterat står högt på mångas önskelista. Det gör även utflykten till ön Capri, dit vi tar oss för att på egen hand bekanta oss med attraktioner som Grotta Azzurra och den svenske läkaren Axel Munthes Villa San Michele. Nyheter på denna resa till Amalfikusten är även en båttur till Salerno, en lantgårdsmiddag i Tramontibergen och en avskedsmiddag på hotellet där regionens stjärna citronen står i centrum,

Vidunderlig natur och romantiska småstäder med stor karaktär

De branta klipporna längs Amalfikusten sträcker sig som skulpturer mot den klarblå himlen. Klippväggarna täcks av grönskande växtlighet, och citronlundarna och olivträden som klamrar sig fast vid sluttningarna ger en doft av förtrollande aromer. Överallt fylls terrasserna av färgglada blommor, och de lysande färgerna utgör en vacker kontrast mot de dramatiska klipporna. Naturen här är omöjligt att inte imponeras av, och också städerna och byarna längs Amalfikusten påminner nästan om konstgjorda kulisser där de smälter in perfekt i det omgivande landskapet. Här väntar städer som Amalfi, Positano och Ravello på oss – varje plats med sin unika charm, och alla bidrar de till mångfalden i detta vackra kustpanorama. De smala gränderna och trapporna leder oss genom de små städerna, och med ens vet vi att Amalfikusten är en plats att älska och att trivas på.

Kliv in i Amalfikustens vardagsliv

Längs de slingrande gatorna i Amalfikustens städer vaknar de små kaféerna till liv. Doften av nybryggt kaffe och nybakat bröd lockar in både lokalbefolkningen och oss besökare, och när dagen fortskrider fylls gränderna och trapporna med liv. Lokala hantverkare, försäljare och konstnärer förvandlar varje gathörn till en improviserad marknad. Keramikverkstäderna öppnar sina dörrar, och vi kan betrakta hur skickliga händer skapar sina färgglada mästerverk som var och en berättar sin egen historia om tradition och passion. Vid lunchtid sprider sig dofterna från trattoriorna och osteriorna genom luften. Färska råvaror, olivolja och lokalt fångad fisk förenas på tallrikarna, och måltiderna blir en hyllning till Amalfikustens rika kulinariska arv. Här samlas människor runt borden och delar vardagssamtal och historier medan de njuter av varje tugga.

Amalfi i solnedgången är något alldeles unikt. När solen sjunker mot havet samlas invånarna för att uppleva naturens färgsprakande konstverk. Himlen går i gyllene nyanser från mjukt rosa till lila, och när solen försvinner tyst bakom horisonten är stillheten total. När natten sedan faller över Amalfikusten tänds lampor i mängder längs gatorna. Restaurangerna och barerna sjuder av liv, och lokala musiker fyller luften med traditionell italiensk musik. Här kan vi ta en kvällspromenad genom de upplysta gränderna och avsluta dagen med gelato och espresso, och konstatera att vi känner oss som hemma i det konstant pulserande hjärtat av denna fantastiska plats på jorden.

Kort dagsprogram för resan:

Dag 1: Ankomst till Neapel, transfer till Maiori och orienterande stadspromenad
Dag 2: Ledig dag eller extrautflykt: Vandring på Citronstigen (F)
Dag 3: Ledig dag eller extrautflykt: Med båt till charmerande Capri (F)
Dag 4: Ledig dag eller extrautflykt: Pompeji med lätt lunch (F, L*)
Dag 5: Ledig dag eller extrautflykt: Lantgårdsmiddag i Tramontibergen (F)
Dag 6: Ledig dag eller extrautflykt: Ravellos delikatesser (F)
Dag 7: Ledig dag eller extrautflykt: Båttur till Salerno och avskedsmiddag i citronens tecken (F)
Dag 8: Hemresa (F)

F = Frukost L = Lunch

Notera: Programmet är vägledande och ändringar i ordningsföljden kan förekomma. Information om det slutliga dagsprogrammet lämnas vid ankomsten till destinationen.

Dagsprogram

Notera att dagsprogrammets innehåll tar utgångspunkt i att samtliga utflykter köpts till separat, undantaget stadsvandringen i Maiori som ingår i resans pris.

Dag 1: Ankomst till Neapel, transfer till Maiori och orienterande stadspromenad

Hej Italien och hej Amalfikusten! Vår resa tar sin start i Neapel, där vi landar på flygplatsen. I ankomsthallen blir vi uppmötta av vår reseledare som sedan visar vägen till bussen. Ombord på bussen tar vi oss mot Amalfikusten och vårt slutmål Maiori, där vi checkar in på hotellet och gör oss hemmastadda inför de kommande dagarnas italienska vistelse. Tillsammans med reseledaren finns därefter möjlighet att gå en orienterande stadspromenad genom Maioris centrum, där butikerna och restaurangerna ligger dörr i dörr. Under promenaden får vi lära oss mer om både stadens historia och när och var lokalbussarna och båtarna avgår.

På vissa avresor kan den orienterande stadspromenaden vara planerad först till dag 2 på grund av andra flygtider.

Dag 2: Ledig dag eller extrautflykt: Vandring på Citronstigen (F)

Denna vår första dag på Amalfikusten kan antingen tillbringas på egen hand, eller så kan de som vill och som har normalfungerande fysik välja att ta rygg på reseledaren längs den välkända Citronstigen, eller Il Sentiero dei Limoni som italienarna kallar den. Inte helt förvånande har den fått sitt namn från de många citronodlingarna som vi passerar längs vägen mellan Minori och grannstaden Maiori. Under den cirka en och en halv till två timmar långa promenaden är de gyllengula frukterna och de azurblå vågorna våra främsta följeslagare, där vi vandrar på cirka 100 meters höjd över havet. Vi tar oss cirka 550 trappsteg upp till högsta punkten, och tar oss sedan lika många trappsteg ner mot Maiori. 

Sannolikheten att få möta lokala arbetshästar eller mulor längs vägen är stor, så det känns verkligen som att vi har kommit ut på den italienska landsbygden – detta trots att vi egentligen inte befinner oss särskilt långt från Maiori. Stigen består av både en hel del trappor och naturstigar som löper längs med den svindlande vackra bergssidan, så bekväma vandringsskor eller vandringssandaler rekommenderas. Utsikten längs vägen är inget annat än fantastisk, och vad som dessutom förstärker intrycken är doften från de solmogna citronerna. Naturligtvis stannar vi till längs vägen, både för att dricka vatten och för att ta en och annan bild på de vackra miljöerna. Dessutom besöker vi en liten familjeägd limoncellogård där vi får se hur den berömda citronlikören framställs och tillverkas, och utöver det tillkommer andra intressanta lokala smakprov under vår vandring.


Bild:
De väldoftande gyllende fruktträden längs Citronstigen gör vår vandring till en ren fröjd

När vi når fram till Minori väntar en välsmakande kopp kaffe och kaka på Vatikanens officiella kakleverantör, det lokala bageriet Salvatore de Riso. Hit vallfärdar människor från hela regionen, och för den som älskar sötsaker blir det här besöket en klar höjdpunkt. På plats blir vi serverade en bit av deras läckra kaka tillsammans med ett glas färskpressad juice eller en god cappuccino.

Efter bageribesöket avrundar vi dagens utflykt, och dagen är nu fri att tillbringa på egen hand. Vi rekommenderar att du passar på att utforska de små gatorna i charmiga Minori, och kanske även någon av stadens främsta arkitektoniska och arkeologiska stoltheter Basilica di Santa Trofimena och Villa Marittima Romana di Minori. Det passar också fint att avnjuta en lunch på någon av de många trevliga restaurangerna. När du vänder tillbaka till Maiori kan du välja att antingen vandra på Citronstigen igen eller att ta den enklare kustvägen som tar dig tillbaka på bara 15–20 minuter. 

Dag 3: Ledig dag eller extrautflykt: Med båt till charmerande Capri (F)

Capri är en av de vackraste öarna i Medelhavet och har varit ett behagligt turistmål ända sedan de romerska kejsarna byggde sina imponerande villor här. Idag strömmar naturälskare, filmstjärnor och kungligheter från hela världen till den lilla ön, som är något av det mest exklusiva Italien har att erbjuda, och trots den massiva turistströmmen är Capri en ö som står på mångas checklista. Vi förstår definitivt varför!


Bild:
Capri är en av Medelhavets mest älskade öar – med all rätt

Från hamnen i Maiori åker vi med båt till Capri – en resa som tar cirka en och en halv timme. Ta gärna med en vindtät jacka eftersom det kan vara svalt på havet under både morgon och kväll. Väl framme tar de som vill bussen upp till Anacapri, övre Capri, där man hittar San Michele-kyrkan och Axel Munthes villa, medan de som vill naturligtvis är välkomna att stanna i Capri stad, där besöksmål som Grotta Azzurra eller Kejsare Tiberius välkända Villa Jovis väntar. Alla får en enkelbiljett till öns kollektivtrafik som kan användas från Anacapri till Capri stad eller till hamnen i Marina Grande, varifrån vår båt avgår, och vår dag på Capri tillbringas efter eget behag. På utflykten till Capri är det alltid bra att ha tålamod eftersom det kan vara väntetid på flera ställen. Ön är en populär turistdestination, och därför kommer man på flera ställen att uppleva köer, fulla bussar och ibland lite kaotiska förhållanden. Detta är en ofrånkomlig del av ett besök på Capri, och besöket blir långt mer njutningsfullt om man väljer att betrakta det som en del av den syditalienska lokala charmen. 


Bild:
På Capri finns mängder av möjligheter att tillbringa sin lediga tid

Capri har så oändligt mycket att bjuda på att det inte går att hinna med allt på en enda dag. För många är Grotta Azzurra den absoluta höjdpunkten, medan andra hellre besöker kejsare Tiberius Villa Jovis eller den svenska läkaren Axel Munthes villa San Michele. Axel Munthe var August Strindbergs och kronprinsessan, sedermera drottning, Victorias livläkare från 1893 och fram till hennes död 1930. Munthe var en mycket populär person på Capri, bland annat eftersom han vårdade öns fattiga befolkning utan att ta betalt. Villan han bodde i blev snabbt omtalad tack vare sina samlingar av antikviteter, och blev tidigt ett besöksmål för Munthes umgängeskrets av kungligheter och olika kulturpersonligheter. Villan donerade han 1948 till Svenska institutet i Rom, och den är i dag både museum och gästhem för svenska forskare och kulturarbetare.

Dag 4: Ledig dag eller extrautflykt: Pompeji med lätt lunch (F, L*)

Efter frukosten åker vi till den romerska ruinstaden Pompeji, som förstås är allra mest känd för att den begravdes i aska under Vesuvius famösa utbrott år 79 e.Kr. Pompejibesöket anses av många vara resans absoluta höjdpunkt, och att vandra längs de gamla romerska gatorna och försöka föreställa sig "jordens undergång" för 2 000 år sedan är en helt och hållet unik upplevelse.

Utbrottet inträffade den 24 augusti år 79 e.Kr. och räknas som ett av de mest förödande vulkanutbrotten genom historien. Den aktiva vulkanen Vesuvius, belägen just här vid Neapels bukt, hade varit vilande i flera hundra år innan detta plötsliga och förödande utbrott skulle komma att ödelägga både Pompeji och grannstaden Herculeanum. Vulkanen kastade ut enorma mängder aska, gaser och stenar i atmosfären och Pompeji begravdes under aska och stenar, vilket resulterade i att i princip hela staden bevarades i sitt grundskick. 


Bild:
Pompejis ruiner är häpnadsväckande välbevarade och fascinerar oss djupt

Pompeji förblev begravt i flera århundraden innan det återupptäcktes under 1700-talets arkeologiska utgrävningar. Utgrävningarna har varit avgörande i att ge oss en unik inblick i både det romerska vardagslivet och dess arkitektur. En annan aspekt av vulkanutbrottet var att det dramatiskt förändrade landskapet kring Vesuvius. De vulkaniska resterna har skapat en bördig mark som har varit oerhört fördelaktig för jordbruket, vilket gör området runt vulkanen till en fruktbar region med sina särskilda kulinariska specialiteter. Här odlas bland annat de välkända San Marzano-tomaterna, som ofta utgör grunden för en riktigt god italiensk pizza, och även kastanjer, olivträd och frukt & grönt. Dessutom finns det särskilda vinet Lacryma Christi, som direktöversatt betyder Kristi tårar. De gröna och röda druvorna som används till att framställa vinet odlas här i den vulkaniska jorden, vilket ger en särskild smak åt det populära vinet.


Bild: De bördiga markerna runt Vesuvius resulterar i utsökta specialiteter

På plats i Pompeji ger vår lokala guide oss en intressant inblick i stadens historia och dagliga liv, och vi besöker både offentliga byggnader och privata hus. Det blir också tid till en lätt lunch innan vi vänder åter mot Maiori. 

Dag 5: Ledig dag eller extrautflykt: Lantgårdsmiddag i Tramontibergen (F)

I dag är dagen fri från utflykter, och du har istället möjlighet att ge dig ut på nya äventyr på egen hand. Dagen kan med fördel tillbringas med en tur till Amalfi, staden som kusten är uppkallad efter. Att ta sig till Amalfi från Maiori är hur enkelt som helst, och det görs genom att bege sig till hamnen och att därefter ta en båt. Var beredd på att området har många besökare och se till att packa med en viss mängd tålamod. Väl på plats kan du promenera runt på stadens sidogator där lokalbefolkningen lever och där det finns utrymme att uppleva den lite mer autentiska atmosfären. Du kan också välja att ta båten lite längre till det eleganta Positano som imponerar med sina fina butiker, välrenommerade restauranger och sin fantastiska utsikt över havet. Båtturen går längs den större delen av Amalfikusten, och själva turen i sig är fantastiskt vacker.


Bild:
Italiensk mat smakar som bäst i autentisk lantmiljö

När kvällen närmar sig bjuder vi in till en minnesvärd kvällsaktivitet. Vi tar oss ut på landsbygden och upp i Tramontibergen, som bara ligger cirka 25 minuter bort. Här väntar en unik upplevelse och en av resans tydliga höjdpunkter, där vi på en mindre gård får se hur det italienska lantlivet ser ut. Rafaella och Giuseppe har dukat upp sitt bord för oss, och här bjuds vi på välsmakande lokala specialiteter. Du kan förvänta dig en gourmetupplevelse med en smakrik och rustik måltid i mysiga och helt autentiska omgivningar – långt bort från den glamour som kusten är mest känd för. Allt från kött och vin till ost och grönsaker är producerat på gården eller hos grannen. Till maten serveras både vin och vatten.

Dag 6: Ledig dag eller extrautflykt: Ravellos delikatesser (F)

Idag besöker vi Amalfikustens vackraste och mest romantiska stad, Ravello, belägen på en framskjuten bergsrygg hela 350 meter över havet. Utsikten från de vackra villorna Villa Rufolo och Villa Cimbrone är helt och hållet betagande, och här kommer mobilkameran att få jobba hårt. 

Vi blir avsläppta vid det anrika Hotel Bonadies, där vi under eftermiddagen kommer få några smakprov på lokala delikatesser i både fast och flytande form. Det vackra gamla hotellet har en magnifik terrass med utsikt över både havet och kustbyarna långt där nedanför, och vi passar på att spana in omgivningarna innan vi ger oss iväg till fots mot Ravellos centrum. Under den cirka 600 meter långa promenaden in till stadskärnan passerar vi vackra vyer över de välkända femstjärniga lyxhotellen som attraherar celebriteter från hela världen. 


Bild:
Ravellos vackra vyer är så nära oslagbara man kan komma

Framme i centrala Ravellos finns det gott om möjlighet att trivas. Den ståtliga domkyrkoplatsen framför Santa Maria Assunta dryper av lokal charm, och trots att kyrkan är stängd under eftermiddagen finns det möjlighet att besöka det arkeologiska museet (entré cirka €3/person). Från stadens centrala torg har du tid att på egen hand att bekanta dig med staden och besöka några av de fantastiska villorna Villa Rufolo (€7/person) och Villa Cimbrone (€8/person), där den senare av de bägge är berömd för att husera Amalfikustens vackraste utsikt.

På egen hand tar vi oss därefter tillbaka till Hotel Bonadies, där hotellet nu dukat upp med läckerheter åt oss att njuta av medan vi ser ut över havet. Om du önskar mer av Ravello finns det fortfarande tid efter vår eftermiddagsfika, eller så kan du också välja att stanna kvar och njuta av en aperitivo på hotellets terrass innan vi vänder åter till Maiori sent på eftermiddagen.

Dag 7: Ledig dag eller extrautflykt: Båttur till Salerno och avskedsmiddag i citronens tecken (F)

En kombination av äkta syditaliensk charm och nästan inga turister låter knappast som något som kan finnas i samma mening, men när det gäller den aningen lilla storstaden Salerno är det faktiskt sant. I dag kan du välja att följa med reseledaren på en lugn stadsutflykt där vi startar från hamnen i Maiori och tar oss till Salerno med kustens bästa transportmedel – båten.


Bild:
Salernos livliga miljöer passar perfekt för en dagsutflykt med båt

Salerno är välkänt för sin goda mat – särskilt den från havet – och det finns otaliga möjligheter till både en god lunch och en välkommen chans att shoppa i en lite större stad. Det som staden är mest känd för är sedermera sin medicinska skola, den första av sitt slag i världen, dit elever från hela världen pilgrimsvandrade mellan 1000-talet och 1300-talet. Tillsammans upplever vi stadens torg och besöker katedralen, där du även kan betala inträde till kryptan (cirka €1/person) för en häftig upplevelse.


Bild:
Citronen är en välanvänd ingrediens i matlagningen längs Amalfikusten

Vi åker sedan tillbaka till Maiori, där du kan anmäla dig till vår avslutningsmiddag på Hotel Sole. Här tar hotellets köksmästare sig an regionens välkända guld – citronerna. Efter en vecka på Amalfikusten där vi har stött på citroner på marknaderna, ute längs promenadstigarna och odlingarna och i en delikat limoncello bjuds vi nu in till en middag där citronerna på det läckraste av vis spelar en betydande roll i samtliga av kvällens rätter. Tillsammans skålar vi för en underbar vecka på Italiens vackra Amalfikust, och det är nästan så att vi redan börjar längta tillbaka när vi tänker på morgondagens stundande hemresa.

Dag 8: Hemresa (F)

Det har blivit dags att lämna Amalfikusten bakom oss för den här gången, och det är med mängder av fina minnen från veckan som gått som vi packar in oss i bussen för att köra mot flygplatsen i Neapel. Amalfikusten ger mersmak, och vi är mer än övertygade om att vi en dag kommer att vända åter till det gyllengula soliga Italien.  

Karta

Fakta om Amalfikusten

Var ligger Amalfikusten?

Amalfikusten är namnet på den kuststräcka som ligger på den södra sidan av Sorrentohalvön i provinsen Salerno. Amalfikusten sträcker sig från Positano i väst till Vietri Sul Mare i öst, vars vägsträcka ligger på 40 km. Längs med kuststräckan hittar vi bland annat byarna Maiori, Minori, Ravello, Amalfi, Positano och Scala, där alla har sin egna unika prägel och charm. Amalfikusten är ett mycket attraktivt turistmål med sitt varma medelhavsklimat, sin långa kustlinje och sina vackra byar, och faktum är att UNESCO förklarade Amalfikusten som en världsarvsplats år 1997.  

Hur tar jag mig runt?

Generellt är kollektivtrafiken i Italien mycket säker och välutvecklad. Om du hellre föredrar att resa med buss eller tåg framför taxi eller hyrbil är det inga problem. De lokala bussarna SITA kan transporta dig mellan Sorrento och Amalfi, Amalfi och Ravello samt Salerno och Amalfi. Om du däremot önskar hyra bil finns det gott om biluthyrningsfirmor. Ett krav här är dock att du är minst 21 år gammal och har haft körkort i minst ett år. Tänk på att det är något mer intensivt på vägarna i Italien än i Sverige, och att vägarna längs Amalfikusten är mycket snirkliga med skarpa kurvor på sina ställen. Från Amalfikusten utgår även flertalet båtar och färjor som kan ta dig till flera olika byar och öar.

Visste du att...

…Amalfi var en av de första platserna i Europa där man började tillverka papper?
…filmen A good woman med Helen Hunt och Scarlett Johansson i rollerna, filmades i Amalfi?

Väder

Se vädret i Neapel

Se en uppdaterad väderleksprognos på smhi.se

Väderkarta över den genomsnittliga temperaturen på Amalfi per år.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationFrån pris
5/10 - 12/10Se flygtider Köpenhamn - KastrupAmalfi á la carte (från Köpenhamn)12 995:-SÄND FÖRFRÅGAN
5/10 - 12/10Se flygtider Stockholm - ArlandaAmalfi á la carte12 995:-Boka
12/10 - 19/10Se flygtider Köpenhamn - KastrupAmalfi á la carte (från Köpenhamn)13 495:-Fåtal platser kvar
12/10 - 19/10Se flygtider Stockholm - ArlandaAmalfi á la carte12 495:-Boka

På den här resan är antalet deltagare max 34 personer.

Flyg: Vill du resa från en annan flygplats än Stockholm? Vi hjälper gärna till med anslutningsflyg inom Sverige.

Priset inkluderar:

• Flyg Stockholm/Köpenhamn–Napoli t/r inkl. transfer
• 7 nätter i dubbelrum på 3+* Hotel Sole Splendid i Maiori
• 7 x frukost
• Stadspromenad i Maiori
• Svensktalande reseledare
• Transport och utflykter enligt program

Priset inkluderar inte:

• Dubbelrum deluxe med balkong och direkt havsutsikt på Hotel Sole Splendid, 495 kr/person
• Dubbelrum deluxe till 1 person på Hotel Sole Splendid, från 2 795 kr
• Dubbelrum med balkong och direkt havsutsikt på Hotel Club Due Torri, från 1 995 kr/person
• Enkelrum med fönster och havsutsikt på Hotel Club Due Torri, 4 195 kr/person
• Stadsskatt i Maiori, cirka €4/person per natt (betalas direkt till hotellet)
• Entréer utöver de som nämns i programmet
• Försäkringar*
• Administrationsavgift, 95 kr (tillkommer om du önskar få bokningsbekräftelse och avresebrev skickat med vanlig post)

* Reseförsäkring – med Komplement till hemförsäkring undgår du självrisk – eller upprepade självrisker vid flera skadehändelser på samma resa. 

Extrautflykter:

• Vandring på Citronstigen, 225 kr/person
• Med båt till charmerande Capri, 995 kr/person
• Pompeji med lätt lunch, 1 050 kr/person
• Lantgårdsmiddag i Tramontibergen, 825 kr/person
• Ravellos delikatesser, 600 kr/person
• Båttur till Salerno, 300 kr/person
• Avskedsmiddag i citronens tecken, 500 kr/person

Entréer:

• Villa San Michele på Capri, €10/person
• Grotta Azzurra på Capri, €35/person
• Giardini di Augusto på Capri, €1/person
• Villa Jovis på Capri, €6/person
• Linbana till Monte Solaro på Capri, april: €14/person t/r & maj–oktober: €11/person t/r
• Villa Cimbrone i Ravello, €10/person (€8/person i grupp)
• Villa Rufolo i Ravello, €8/person

Hotell

Andra liknande resor