Skip to main content

Arbeta hos oss

Ledige stillinger hos Kulturrejser Europa

jobb hos Kulturresor Europa

På den här sidan kan läsa om de möjligheter som vi erbjuder våra blivande kollegor. Vår arbetsplats kännetecknas av mångfald och miljön är internationellt präglad med högt i tak, gott humör och en mängd spännande och varierande arbetsuppgifter varje dag.

Vi använder oss av två typer av anställningsförhållanden. Det ena innebär att du kan bli anställd på vårt huvudkontor i Köpenhamn där vi har vår ledning, ekonomiavdelning, produktion och försäljningsavdelning. I det andra anställningsförhållandet kan du ansluta dig till vår grupp av mycket professionella, svensktalande reseledare.

Att arbeta på Kulturresor Europa

Vi arbetar med upplevelser och det krävs ett bra och strukturerat lagarbete för att gästerna ska få så bra upplevelser som möjligt på alla våra resor och på övriga platser där de möter oss. Detta gäller exempelvis vår värld av resor på internet, våra omdömen i pressen och annan extern kommunikation.

Av en medarbetare på Kulturresor Europa krävs det att vederbörande kan samarbeta och hjälpas åt med uppgifterna i hela organisationen, för ofta är det bråttom och en viktig del av det dagliga arbetet är att hålla tidsfrister och avtal. Samarbete tvärs över avdelningarna är också viktigt för oss efter som vi är ett litet företag som hela tiden växer.

Hos oss får du möjlighet att arbeta på ett litet, om än internationellt, företag där alla arbetar mot ett gemensamt mål. Det här målet är tvådelat eftersom vi både fokuserar på gästernas upplevelser på resorna och samtidigt löpande optimerar våra interna arbetsprocesser så att det blir roligt att gå till arbetet.

På vår arbetsplats ligger fokus på utveckling, samarbete och kvalitet. Vi lägger stor vikt vid medarbetarnas trivsel och fokuserar därför mycket på att det ska vara balans mellan arbete och fritid.

Ansökan till våra lediga jobb

När du söker någon av våra lediga tjänster eller gör en spontanansökan ska du alltid bifoga ett personligt brev och ditt CV samt annan dokumentation som kan vara relevant för vår samlade bedömning av din ansökan.

Vid ansökan till praktikplats ser vi gärna att du bifogar relevant dokumentation över dina studier och eventuell dokumentation över uppnådda resultat.

Jobba som reseledare

Vi söker löpande duktiga reseledare till alla våra destinationer. Våra gäster ställer mycket höga krav på våra reseledare och därför gör naturligtvis vi det också. Våra reseledare har stor erfarenhet och kunskap om de destinationer som de arbetar på. Ofta har de bott en längre tid på destinationen, talar landets språk och känner till kulturen, historien och sederna i landet. Dessutom är våra reseledare mycket vana vid att ta hand om resvana gäster under resor med innehållsrika program.

Tycker du att du har det som krävs för att informera och leda större grupper av resenärer som kommer med förväntningar på att deras reseledare har en hög yrkesmässig nivå, så är du välkommen att kontakta oss. Skriv lite om dig själv, varför du brinner för just din destination och varför du är den rätta personen att ge våra gäster minnesvärda reseupplevelser. Bifoga gärna relevant dokumentation så behåller vi ditt CV i vår intressebank.

Spontana ansökningar som reseledare skickas till info@kulturresor-europa.se. Vänligen skriv ”Reseledare” i ämnesraden.

Ha din praktik hos oss

Vi söker löpande duktiga praktikanter till vårt kontor i Köpenhamn. Vi ser gärna att du studerar inom turism, marknadsföring eller servicenäringen och att din praktikperiod är en del av din utbildning. Du kommer ingå i ett starkt team av kompetenta och flexibla medarbetare i centrala Köpenhamn, och lära dig mer inom områden som kundtjänst, administration och marknadsföring. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag, men främst kommer du att få bemöta och hjälpa våra glada resenärer över telefon med bokningar och övriga frågor som gäller vårt reseutbud.

Som person ser vi att du är självgående, initiativrik, öppen och social mot både kollegor och kunder och har ett stort intresse i att göra ditt yttersta för våra resenärer. Har du rätt kvalifikationer till det vi erbjuder, så kan praktikplatsen bli din! 

Välkommen med din ansökan till info@kulturresor-europa.se. Vänligen skriv ”Praktikant” i ämnesraden.