Skip to main content

Flodkryssningar

Flodkryssningar på Europas vackra floder

Med Kulturresor Europa kan du ge dig ut på en oförglömlig resa genom några av Europas vackraste städer med våra flodkryssningar på Donau, Rhenfloden, Rhônefloden och Dourofloden. Upptäck den perfekta kombinationen av avslappning och spännande upplevelser när vi stiger ombord på våra bekväma 4-stjärniga kryssningsfartyg MS Crucevita, MS Crucestar och MS Infante Don Henrique.

Kryssa på Donau

På våra flodkryssningar tar vi dig med på en resa genom vackra städer, pittoreska landskap och historiska platser längs Europas mest ikoniska floder. Utforska den förtrollande Donaufloden, som sveper dig genom imponerande städer som Wien, Budapest och Bratislava. Du kan njuta av stadsvandringar, uppleva den rika kulturen och smaka på den lokala gastronomin. Och allt detta medan du reser bekvämt och stilla ombord på fartyget, medan du njuter av de fantastiska vyerna längs floden.

Vackra Rhendalen

Följ med oss på en resa längs Rhenfloden, där du kan uppleva den romantiska atmosfären i pittoreska tyska städer som Koblenz, Rüdesheim och Köln. Utforska slotten längs Rhen, vandra genom vinodlingarna och ta del av den rika kulturen i denna fantastiska region. Eller ge dig ut på en resa längs Rhônefloden i Frankrike och upptäck charmiga städer som Avignon och Arles. Njut av det berömda franska köket och upplev den enastående skönheten i Provence och Camargue.

Imponerande Dourodalen

Och för en verkligt unik upplevelse, följ med oss på en resa längs den vackra Dourofloden i Portugal. Utforska portvinets hemland och besök charmiga städer som Porto och Régua, omgivna av de grönskande vingårdarna och de imponerande klippformationerna i Dourodalen.

På våra flodkryssningar med Kulturresor Europa får du inte bara uppleva de fantastiska destinationerna längs floderna, utan också njuta av komforten och bekvämligheten ombord på våra eleganta fartyg. Du kan förvänta dig förstklassig service, välsmakande måltider och en vänlig atmosfär.

Boka din flodkryssning med Kulturresor Europa och ge dig själv möjligheten att utforska några av Europas mest förtrollande platser. Njut av den avkopplande resan längs vackra floder samtidigt som du upplever kulturella sevärdheter och fantastiska naturupplevelser.

Därför ska du följa med oss på flodkryssning:

  • Upptäck destinationer från vackra flodvyer
  • Stopp i spännande städer
  • Stadsvandringar och kulinariska upplevelser
  • Svensktalande reseledare är med på hela kryssningen
Bratislava stad från ovan vid floden Donau på en kryssning.

Drömlika Donaufloden

En drömlik flodkryssning på Donau 2024 - Följ med oss på Kulturresor Europa på en stillsam och njutningsfull flodkryssning på Donau. Donaufloden utmärker sig för sin hemtrevnad, läckra måltider och stora kulturella sevärdheter. Under krys...

Flodkryssning på sköna gröna Dourofloden

Flodkryssning på sköna gröna Dourodalen 2024 - Det är förtrollande vackert i Dourodalen, och längs med floden hittar vi kanske de allra mest magiska vyerna. När det förtrollande landskapet sakta glider förbi får man gång på gång nästan ny...

Idylliska Strasbourg i Frankrike med korsvirkeshus, kullerstensgator och kanalen.

Rhendalens höjdpunkter

Charmerande flodkryssning genom Rhendalens höjdpunkter 2024 - Vid Rhens lugna strömmar och prunkande bredder väntar en oslagbar resa genom ett kalejdoskop av kultur, historia och natursköna underverk. En flodkryssning längs Rhenfloden är...

Romantiska Rhônefloden

Förstklassiga upplevelser på en romantisk flodkryssning på Rhônefloden - Drömmer du om en resa till Sydfrankrike och om att bekanta dig med den klassiskt franska elegansen? Vår flodkryssning på Rhônefloden uppfyller din dröm, och ännu mer...

7 dagar från 23 995:- Læs mere om flodkrydstogtet