Skip to main content

Långtidssemester

Långtidssemester – en resa med tid för njutning

En långtidssemester ger dig möjlighet till avslappning och en förlängd tid att njuta av din resa. Det är den perfekta resformen för dig som önskar att du hade stannat några veckor till när det är dags att packa ihop resväskan efter en vecka med sol och värme. Istället för att känna stress över att semestern snart är över, kan du välja att resa på en skön resa till Spanien eller Portugal och utforska din destination i lugn och ro.

Att resa på en långtidssemester under vintermånaderna ger dig möjlighet att fly det mörka och kalla vädret hemma. Istället kan du välkomnas av varma solstrålar och en mild bris som sveper över dig när du utforskar de charmiga gatorna och kulturen i Spanien eller Portugal. När du upplever kvällssolen som skiner över landskapet och väldoftande blommor som fyller luften kommer du att känna dig som om du har kommit till en helt annan värld.

En av fördelarna med en långtidssemester är att du kan uppleva din destination i ditt eget tempo. Du behöver inte stressa runt för att hinna se alla sevärdheter på en kort tid. Istället kan du ta dig tid att verkligen utforska varje hörn, varje historiskt landmärke och varje vacker strand. Du kan ägna dig åt att prova den lokala maten på mysiga restauranger, promenera längs strandpromenaderna eller bara njuta av lugnet och roen på din valda plats.

Det avslappnade tempot på din långtidssemester ger dig också chansen att verkligen koppla av och låta ditt sinne och kropp återhämta sig. Du kan unna dig lyxen av att ta dagar med bara att ligga på stranden, läsa en bok eller bara njuta av den härliga omgivningen. Det är en tid att reflektera, att fylla på med energi och att bara vara i nuet utan att behöva oroa dig för att semestern snart är över.

Så om du längtar efter en resa som ger dig tid till avslappning och en långsammare takt, då är en långtidssemester i Spanien eller Portugal det perfekta valet för dig. Upplev kvällssolen, doften av blommor och det avslappnade tempot som vi erbjuder dig. Låt semestern bli en tid att skapa minnen och njut av varje ögonblick, långt bort från vardagens stress och bekymmer.

Olika sorters långtidssemestrar för alla typer

Vi erbjuder bland annat en kulturell långtidssemester på Mallorca, där vi i sällskap med vår svensktalande reseledare gör utflykter enligt ett fast dagsprogram. Här finns gott om tid att både upptäcka och slappna av. även där gör vi utflykter med svensktalande reseledare.

Utöver kulturella långtidssemestrar erbjuder vi sedan 2023 ett helt nytt långtidssemesterkoncept –Det Goda Livet. Det Goda Livet är en hjärtevärmande långtidssemester med utrymme för stor social gemenskap. Dessa långtidssemestrar är fyra veckor långa och har fokus på gemenskap, värme, liv och glädje. Du bor på samma hotell under hela semestern och alltid i lägenhet med eget kök och balkong eller terrass. Våra svenska värdar bor på samma hotell och erbjuder härliga aktiviteter och spännande utflykter, som du kan välja till och från som det passar dig bäst. Det Goda Livet är ditt andra hem i solen, och vi ser fram emot att hälsa dig välkommen!

Därför ska du följa med oss på långtidssemester:

  • Tid för avkoppling
  • Milt och beghaligt klimat
  • Upplevelserika utflykter och aktiviteter
  • Svensktalande reseledare eller värd

Långtidssemester i Andalusien: Det Goda Livet Calahonda

Långtidssemester i Andalusien: Det Goda Livet Calahonda En långtidssemester full av njutning - Gemenskap, spännande utflykter, gott om tid för avkoppling och en ren njutning för kropp och sinne – det är Det Goda Livet. Upple...

Långtidssemester i Andalusien: Det Goda Livet Nerja

Långtidssemester i Andalusien: Det Goda Livet Nerja Gemenskap, sol och värme i Spanien - Välkommen till en resa där både aktivitet och avkoppling binds samman genom en trivsam gemenskap. På plats i Spanien får du uppleva hur...

Långtidssemester i Portugal: Det Goda Livet Madeira

Långtidssemester i Portugal: Det Goda Livet Madeira Värmande långtidssemester på Madeira för kropp & själ - Vi hälsar dig varmt välkommen till en oförglömlig resa på Madeira, där aktivitet och avkoppling smälter samman i en...

Kalkstensgränder i bergsbyar på Mallorca

Långtidssemester på Mallorca

Boka din resa till Mallorca under en skön långtidssemester 2024! - Utanför Spaniens östkust, mitt i det varma Medelhavet, ligger Mallorca – ett av svenskarnas populäraste resmål genom tiderna. Ön utvecklas ständigt, och lockar idag besöka...