Skip to main content
Resenyheter, erbjudanden och tävlingar med Kulturresor Europas nyhetsbrev.

Hos Kulturresor Europa kan du smidigt och säkert betala din resa - dygnet runt. Om du redan har beställt en resa kan du enkelt och säkert betala din resa på denna sida.

För att betala: Fyll i ditt bokningsnummer samt ditt efternamn eller lösenord (återfinns på ditt deltagarbevis) och klicka på Gå vidare.

Betalning med kreditkort

Du kan betala helt avgiftsfritt med konto- och kreditkort. Alla kortuppgifter skickas krypterade via en säker SSL-anslutning till betalsystemet PBS. Inga av dessa uppgifter kommer Kulturresor Europa till handa. 

Betalning med kreditkort.

Vi använder oss av en säkerhetslösning som har tagits fram i samarbete med Visa och MasterCard och kallas Verified by Visa respektive MasterCard SecureCode. Detta betyder att du ska använda Mobilt BankID, din bankdosa eller ett lösenord för att bekräfta ditt kortköp.

Denna tjänst är framtagen för att skydda dig som konsument och förhindra att dina kortuppgifter kommer i fel händer. Om du inte har anmält ditt kort till denna tjänst kan du göra detta på din internetbank, mobilbanken eller ett bankkontor.

Notera

Från och med oktober 2015 krävs en upplåsning av ditt Nordea betalkort varje gång du vill betala med det på internet.

Läs mer här om hur du går tillväga för att låsa upp ditt Nordea bankkort.

Betalning med banköverföring

Du kan även betala via banköverföring till vårt svenska bankgirokonto hos Danske Bank. Vid banköverföring ombeds du skriva beställarens namn och ditt bokningsnummer.

Bankgiro: 593-2165

Betalning kontant

Om du hellre vill betala kontant är du välkommen till vårt kontor i Köpenhamn.

Hjälp med betalning

Om du har frågor eller vill att vi ska hjälpa dig med din betalning, är du välkommen att kontakta oss på tel. 040-66 88 777 eller e-post info@kulturresor-europa.se

Betalning med resepresentkort utfärdat av Kulturresor Europa

Resepresentkort med webbkod kan lösas in - helt eller delvis - här på sidan. Logga in med ditt bokningsnummer och ditt efternamn eller lösenord (lösenordet hittar du överst på ditt resebevis under bokningsnumret) här nedan. När du är inloggad knappar du in presentkortets webbkod.

Laminerat resepresentkort löses in genom att det fysiskt lämnas in eller skickas till Kulturresor Europa tillsammans med bokningsnumret på den resa som presentkortet ska användas till.  När vi har mottagit presentkortet och registrerat betalningen får du ett nytt resebevis som kvittens på att presentkortet har utnyttjats.

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig
Trustpilot