Portugal

Läs om Portugals alla imponerande monument som avslöjar historiska händelser, eller kanske ditt intresse ligger i de kulinariska matupplevelserna som landet har att erbjuda? Här finner du en rad artiklar om det mångfaldiga landet som överraskar de flesta med sin underbara charm.

Få bättre koll på Portugals huvudstad Lissabon -

En stad som kanske inte har fått den uppmärksamhet som den verkligen förtjänar - och som inte bara erbjuder ett mängdrikt utbud av historiska sevärdheter utan även bjuder på sol och bad till ett härligt medelhavsklimat är Lissabon – storstaden vid havet. Pittoreska kvarter, pampiga torg o...Läs mer »

Madeiras natur lämnar inte någon oberörd -

Om jag skulle beskriva Madeira med endast ett ord så skulle jag nog få klura bra länge. Inte för att jag har svårt att komma på bra ord som beskriver den grönskande ön, utan för att jag har för många ord att välja på. Här skiftar nämligen landskapet lika drastiskt som klimatet och naturen har i...Läs mer »

Lär dig mer om den gyllene smaksensationen från Portugal -

Låt oss bekanta oss med de gyllene söta dropparna från Portugal, närmare bestämt portvinet. Vad skiljer detta unika vin från det andra, vad bär vinet för historia och vad passar bäst till detta eleganta vin? Vinet skiljer sig från andra viner då man har adderat sprit vid tillver...Läs mer »