Skip to main content

En lysande start!

Nu är vi igång på allvar!

Kulturresor Europa har nu funnits tillgängligt för våra svenska kunder i cirka tre veckor, och succén är ett faktum. Vi hade aldrig kunnat drömma om det fina mottagande som vi har fått på den svenska marknaden.

Telefonerna har gått varma sedan vi lanserades några dagar efter jul och flera av våra resor blev slutsålda på bara några dagar. Våra medarbetare vittnar om glada och ressugna svenskar som med hjälp av våra kunniga resesäljare bokar resor till allt från opera i Verona till rundresa i England.

Det är tydligt att vi är många som behöver något härligt att se fram emot för att ta oss igenom mörkret och snöslasket, och det gäller verkligen att slå till när man väl har hittat en resa som man vill med på. Våra mest populära resor har sålt slut flera gånger om och vi har fått lägga till massvis med nya avgångar för att kunna möta den stora efterfrågan från våra kunder, vilket naturligtvis är jätteroligt! Så om ni går och funderar på den där turen till Toscana, Andalusien eller Balkan: tveka inte, utan kontakta vår duktiga kundtjänst så att vi kan hjälpa dig att boka din nästa drömresa!

En annan nyhet är att vi har lanserat Kulturresor Europas nyhetsbrev som efter endast ett utskick har nått hundratals av nyfikna läsare. I vårt nyhetsbrev får du tips och inspiration från våra medarbetare inför din nästa resa, exklusiva erbjudanden och de senaste nyheterna. Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev här.

Slutligen vill vi göra lite extra reklam för vår fina Facebooksida som vi är väldigt stolta över. Här kommer vi presentera spännande tävlingar med fantastiska vinster, publicera bilder från våra resor runtom i Europa och informera om de senaste nyheterna från resevärlden. Här kan du också kontakta våra medarbetare på ett enkelt sätt och ställa frågor inför, under eller efter resan. Du hittar vår Facebooksida här.

Vi ser fram emot att se dig som resenär hos oss på Kulturresor Europa!

I våra resekalender kan du få en översikt över alla våra resor.

Här kan du läsa om 4 smakfulla tips i den kroatiska skärgården.

Vi tror du också gillar...