Skip to main content

Kulturresor Europa på turné!

Kulturresor Europa ställer ut på mässa

Efter en vecka på turné runt om i landet med tusentals besökare, mässmaterial och tävlingar, är vi återigen tillbaka på kontoret i Köpenhamn. Så roligt och spännande det var att träffa er alla i verkligheten, både gamla som nya kunder!

Kanske att du som läser inte hade möjligheten att besöka oss när vi ställde ut på någon av mässorna, eller var du där och vill uppleva det igen? Oavsett så hoppas vi att nedanstående inlägg om våra fyra händelserika dagar fångar ditt intresse!

Seniormässan i Malmö, 9 – 11 maj

 

Först ut var Seniormässan i Malmö där vi kickstartade igång mässveckan med att inreda vår monter med färggranna blommor och vackra bildmotiv över våra olika destinationer. Skålar fylldes med smaskigt tilltugg och våra tävlingar som varit planerade in i den minsta detalj, skulle äntligen få ta plats och erbjuda er besökare att vinna finfina priser.

Ny resekatalog med avgångar från Köpenhamn på Seniormässan.

Många var ni som kom förbi och sa hej, utbytte ett par ord med oss och som ville vara med och tävla. I montern anordnades det två olika enkla men roliga tävlingar. Den ena tävlingen gick ut på att utifrån resväskans innehåll, försöka lista ut vart resväskan befunnit sig någonstans. Kan du gissa destinationen?

Gissa destinationen på tävling, Seniormässan i Malmö.

Rätt svar: Toscana. Vinnaren Karl-Erik vann ett resepresentkort till ett värde av 1000 kr att kunna nyttja på en av våra resor!

För den riktigt tävlingssugna besökaren gavs även möjligheten att delta i vår andra tävling som gick ut på att man fick skapa sitt alldeles egna personliga vykort framför vackra Cinque Terre. Vykorten skickades sedan direkt till deltagarnas email som ett minne från oss Kulturresor Europa och Seniormässan. I samband med fotograferingen var man dessutom med i utlottningen om att vinna ett praktiskt resekitt!

Skapa ett vykort och tävla om ett praktiskt resekitt, på seniormässan i Malmö.

Vykortet som tillslut kammade hem det fina resekittet var Ingrid som nu är resklar!

Bland dagar fyllda med inspiration, 150 utställare, intressanta föreläsningar och andra aktiviteter med härlig stämning, slog Seniormässans första upplaga för året, denna gång i Malmö rekord. Totalt kom 6 524 glada besökare!

Seniordagen i Stockholm, 11 maj


 


Efter mässdag nr 2 var det dags för oss att packa väskorna vidare och bege sig till huvudstaden där Seniordagen i Stockholm skulle ta plats. Kvar stod då våra glada kollegor på Seniormässan i Malmö och tog emot besökarna som infann sig under Seniormässans 3e dag.

Besökare som tävlar på Seniordagen i Stockholm.

Kungsträdgården blomstrade med skinande vårsol och vår ballongpyntade monter var välbesökt från morgon till sen eftermiddag. Många av er var nyfikna och, liksom i Malmö, mycket tävlingssugna! I vår tävling i Stockholm skulle man gissa vikten på resväskan, vilket visade sig vara svårare än vad man kan tro. Kunde kabinväskan väga mer än matkassarna eller barnbarnet?

9,1 kg var det rätta svaret och Bernt var den lyckliga vinnaren som gissade rätt på decimalen! Stort grattis till äran och till resepresentkortet värt 1 000 kr!

Slutligen vill vi passa på att tacka alla er som kom och besökte oss i Malmö och Stockholm. Det är alltid lika kul att få se era ansikten och heja på er där ute! Vi hoppas även att vi får se er igen eller på nytt under Seniormässan i Stockholm som äger rum i höst mellan den 24-26 oktober.

Kulturresor Europa ställer ut på Seniormässan i Malmö.

På återseende!

/ Lisa & Jenny

Vi tror du också gillar...

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig
Trustpilot