Skip to main content

Nyårsresor

Fira nyår på en resa tillsammans med oss

Fira nyår i en av Europas spirande storstäder. På våra nyårsresor kombinerar vi intressanta utflykter med stadsrundturer, gott om tid på egen hand och självklart spektakulära nyårsmiddagar. Vi inkvarterar vi oss på 4-stjärniga hotell, i hjärtat av centrum och med närhet till stadens spektakulära fyrverkerishower. 

Skåla in nästa år i det oemotståndliga Lissabon eller i det historiska Krakow och upplev den där kittlande nyårskänslan som stannar kvar långt efter att klockan har slagit sitt 12e slag. 

Därför ska du fira nyår utomlands med oss:

  • Svensktalande reseledare

  • Goda nyårsmiddagar
  • Europa i vacker nyårsskrud
  • Upplevelserika utflykter och sevärdheter

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Nyår i Lissabon

6 dagar från 14 495:-
Nyrsfirande i Lissabon vid havet. Spårvagn i centrala staden. På nyårsresa  till Lissabon.

Nyårsresa till Portugal – fira nyår med oss i Lissabon! - Fira nyår med oss! Den här nyårsresan bjuder på storstadssemester, festlig nyårsmiddag och sightseeing i Portugals charmerande huvudstad Lissabon. Därför ska du resa med oss på nyårsresa i Lissabon: Boende på 5-stjärnigt hotell i hjärtat av staden Lyxig nyårsmiddag och firande på panoramarestuarang Guidad stadsvandring genom Lissabons gemytliga atmosfär Kungastaden Sintra med sina tre kungaslott Boende och nyå...Läs mer om vår nyårsresa till Lissabon

Trustpilot