Vilka är Kulturresor Europa?

Vi erbjuder gruppresor med kulturellt innehåll och svensktalande reseledare

Kulturresor Europa har funnits på den danska resemarknaden sedan 1991. Byrån har alltid arrangerat gruppresor med flyg med ett kulturellt innehåll. Under de senaste sex åren har byrån vuxit stort med över 10 000 resenärer per år och är den ledande resebyrån i Danmark kulturella resor.

Kulturresor Europa togs under sommaren 2014 över av den skandinaviska mediekoncernen Aller Media, som bland annat ger ut Svensk Damtidning, Allers, Allas m.m.

Kulturresor Europa i Sverige

Våra svenska kunder kommer att kunna njuta av resor som har raffinerats och förfinats under många år. Vi arrangerar resor som du inte kan återskapa på egen hand och där vi har tänkt på varje detalj, t.ex. välja rätt hotell, skapa ett rikt innehåll på resan och naturligtvis få allt arrangerat av en av våra duktiga svenska reseledare. Medan vårt moderbolag är danskt kommer du att servas av begåvade svenska resekonsulter via telefon och våra gruppresor är självklart också endast med svenska gäster.

Säkerhet och trygghet

Våra nyckelord är förtroende, personlighet, kompetens, ärlighet och god service, och därför är vi förstås medlem av Resegarantifonden (nr. 1920) och danska Travel Agency Association.
Du kan tryggt och säkert boka din resa på nätet, då vi som en av researrangörer har tilldelats det danska E-märket (motsvarar Trygg E-handel). E-märket är din garanti för att vi följer både juridiska och etiska riktlinjer på webben.

När du reser med Kulturresor Europa

Vi erbjuder resor med ett intressant och varierat innehåll och alltid i sällskap med en kunnig svensktalande reseledare. En annan viktig aspekt är din medpassagerare och vi syftar då till den grupp av likasinnade och äventyrliga människor som du reser med.

Det faktum att vi kan dela många reseintryck med andra gör våra kulturresor till något unikt som inte kan uppnås på egen hand. Därför uppskattar många just denna form av resor. Vissa resenärer reser ensam och önskar sällskap, andra känner sig mer bekväma i grupp, medan andra tycker att det är en naturlig och värdefull del att träffa nya människor på en resa.

Vi har reseupplevelsen i fokus och väljer därför som utgångspunkt att begränsa grupperna till maximalt 34 personer. Den genomsnittliga gruppen är runt 25 deltagare.

Förutom den nära kontakt som du kommer att ha med reseledaren på resan, lägger vi också vikt vid att du vet vem du pratar med när du kontaktar oss. Därför har vi här på hemsidan sammanställt några korta beskrivningar av alla oss som är redo att hjälpa dig och drar i trådarna bakom alla de stora och oförglömliga upplevelserna. Läs mer här om personalen på huvudkontoret.

Välkommen till Kulturresor Europas jobbsida. På den här sidan kan du söka jobb och läsa om de möjligheter som vi erbjuder våra blivande kollegor. Vår arbetsplats kännetecknas av mångfald, och även om vi är en liten arbetsplats är miljön internationellt präglad med högt i tak, gott humör och en mängd spännande och varierande arbetsuppgifter varje da...Läs mer »
Hos Kulturresor Europa fokuserar vi på personlig service, och du är alltid välkommen att ringa oss eller skicka ett e-mail. Har du vägarna förbi vårt kontor i hjärtat av Köpenhamn blir vi väldigt glada för att få besök. Du hittar oss även på Facebook. Vill du läsa mer om oss som jobbar på Kulturresor Europas huvudkontor, klicka här.

Telefon oc

...Läs mer »
Medarbetare på Kulturresor Europa Kompassen i Kulturresor Europas logotyp pekar mot alla världens hörn. Det illustrerar på ett fint sätt att vi erbjuder resor till många olika platser och avkrokar på den europeiska kontinenten. Vi har alla minst ett land som ligger oss varmt om hjärtat vilket lyser igenom i flera av beskrivningarna av våra medarbet...Läs mer »

Våra reseledare är vår största tillgång! - En bra reseledare är A och O. Många av våra reseledare är handplockade guider som är bosatta i respektive land. Du får en mycket speciell upplevelse, då reseledaren inte bara har lokal kunskap och talar landets språk, utan också kan öppna dörrar som skulle stängas för de flesta a...Läs mer »