Skip to main content

Vi erbjuder gruppresor med kulturellt innehåll och svensktalande reseledare

Kulturresor Europa har funnits på den danska resemarknaden sedan 1991. Byrån har alltid arrangerat gruppresor med flyg med ett kulturellt innehåll. Under de senaste tio åren har byrån vuxit stort med över 10 000 resenärer per år och är den ledande resebyrån i Danmark kulturella resor. Kulturresor Europa startade på den svenska marknaden 2014 och har sedan dess vuxit stort med både antal resenärer och utbud av resmål och länder.

Allers media logga.

Kulturresor Europa förvärvades i 2014 av Aller Leisure, ett resebolag med 10 resebyråer i Danmark, Sverige och Norge.
Aller Leisure är en del av Aller Media koncernen, som bland annat utger Allers, Allas, Hemmets Veckotidning, Svensk Damtidning, Året Runt, Elle och MåBra med flera.

 

Kulturresor Europa i Sverige

Våra svenska gäster får njuta av resor som har raffinerats och förfinats under många år. Vi arrangerar resor som du inte kan återskapa på egen hand och där vi har tänkt på varje detalj, t.ex. välja bästa hotell, skapa ett rikt innehåll på resan och naturligtvis få allt arrangerat av en av våra duktiga svenska reseledare. Medan vårt moderbolag är danskt kommer du att servas av kunniga svenska resekonsulter via telefon och våra gruppresor är självklart med svenska gäster.

Säkerhet och trygghet

Våra nyckelord är förtroende, personlighet, kompetens, ärlighet och god service, och därför är vi förstås medlem av Resegarantifonden (nr. 1920) och danska Travel Agency Association.
Du kan tryggt och säkert boka din resa på nätet, då vi som en av researrangörer har tilldelats det danska E-märket (motsvarar Trygg E-handel). E-märket är din garanti för att vi följer både juridiska och etiska riktlinjer på webben.

När du reser med Kulturresor Europa

Vi erbjuder resor med ett intressant och varierat innehåll och alltid i sällskap med en duktig svensktalande reseledare. En annan viktig aspekt är dina medpassagerare och vi syftar då till den grupp av likasinnade och äventyrliga människor som du reser med.

Det faktum att vi kan dela många reseintryck med andra gör våra kulturresor till något unikt som inte kan uppnås på egen hand. Därför uppskattar många just denna form av resor. Vissa resenärer reser ensam och önskar sällskap, andra känner sig mer bekväma i grupp, medan andra tycker att det är en naturlig och värdefull del att träffa nya människor på en resa.

Vi har reseupplevelsen i fokus och väljer därför som utgångspunkt att begränsa grupperna till maximalt 34 personer. Den genomsnittliga gruppen har runt 25 deltagare.

Förutom den nära kontakt som du kommer att ha med reseledaren på resan, lägger vi också vikt vid att du vet vem du pratar med när du kontaktar oss. Därför har vi här på hemsidan sammanställt några korta beskrivningar av alla oss som är redo att hjälpa dig och drar i trådarna bakom alla de stora och oförglömliga upplevelserna. Läs mer här om personalen på huvudkontoret.

Sök resa
Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig
Trustpilot