Skip to main content

Reser du ensam?

Res ensam i grupp med Kulturresor Europa

Har du ingen att resa med? Med Kulturresor Europa kan du resa på en gruppresa utan någon medresenär hemifrån. Närmare 40% av de svenska hushållen består av en person och därför har vi också stor efterfrågan från kunder som vill resa ensamma. Som ensamresenär i en gruppresa delar man alla kulturupplevelserna med andra och det är bl.a. det som gör det till en attraktiv reseform.

Därför ska du följa med oss på en gruppresa:

  • Träffa trevliga medresenärer
  • Guidas av professionell svensktalande reseledare
  • Uppleva sevärdheter, lokala delikatesser och kulturella skatter

Om enkelrumstillägg för ensamresenärer

När man reser ensam får man betala extra för att bo för sig själv. Det gör man oavsett om hotellet har särskilda enkelrum som är lite mindre än dubbelrummen eller om man får ett dubbelrum för eget bruk. Hotellen bestämmer själva tillägget och därför kan storleken på tillägget variera mycket beroende på resmål, hotellets kapacitet, rumstyp och reseperiod.

På Kulturresor Europa försöker vi kontinuerligt förbättra förhållandena för ensamresenärer och det är även en viktig parameter för oss när vi förhandlar med våra leverantörer. Kontakta oss gärna på telefon 040 - 66 88 777 för att få mer information om de olika enkelrumstilläggen på våra resor.

Cinque Terre i Italien


 

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig
Trustpilot