Praktisk information

Här hittar du praktisk information om din resa med Kulturresor Europa. Vi har samlat information om reseförsäkringar, allmänna resevillkor, rabatter, priser och betalning av din resa, samt våra vanligaste frågor och svar.

Information om ESTA -

Skandinaver omfattas av Visa Waiver Program som innebär att du i de flesta fall inte behöver ett visum för inresa till USA, men det krävs ett inresetillstånd (kallas för ESTA) - som du enkelt ansöker om via den här länken: https://esta.cbp.dhs.gov. Ansökan av inresetillstånd ska göras senast 72 timmar före avresa...Läs mer »

Beställ vår senaste katalog här -

Vår katalog är full med nyheter, klassiker och inspiration inför din nästa resa. Vill du få vår senaste katalog skickad till dig på post utan kostnad? Lämna dina kontaktuppgifter här så skickar vi den till dig på post direkt...Läs mer »

Hos Kulturresor Europa kan du smidigt och säkert betala din resa - dygnet runt

Betalning - Om du redan har beställt en resa kan du enkelt och säkert betala din resa här på sidan. För att betala: Fyll i ditt bokningsnummer samt ditt efternamn eller lösenord (återfinns på ditt deltagarbevis) och klicka på Gå vidare...Läs mer »

FAQ - Här hittar du svaren på de vanligast ställda frågorna -

Här har vi försökt att samla ihop de allra vanligaste frågorna angående våra resor. Om du inte hittar svar på dina frågor är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss. Du kan också läsa mer i Kulturresor Europas resevillkor. Innan resan - Var kan jag få me...Läs mer »

Vi hjälper dig med försäkring - kontakta oss för priser och rådgivning

AVBESTÄLLNINGSFÖRSÄKRING - I samband med bokning av resan erbjuder Kulturresor Europa täckning av en avbeställningsförsäkring och reseförsäkring genom Gouda Reseförsäkring (www.gouda-rf.se). Kulturresor Europa har tillsammans med Gouda utarbetat en stan...Läs mer »

Anmäl dig till Kulturresor Europas nyhetsbrev och få spännande resenyheter direkt till din mailbox -

...Läs mer »

Överraska en vän, familjemedlem eller kollega med ett resepresentkort hos Kulturresor Europa -

Fyll i alla fält nedan så skickas en bekräftelse på presentkortet till mailadressen eller postadressen som du har uppgett på bokningen. Presentkortet är giltigt i tre år efter utställningsdatum. Presentkortet ska betalas inom sju dagar efter b...Läs mer »

Rabatter och priser hos Kulturresor Europa -

På Kulturresor Europa är vår utgångspunkt att alla ska betala samma pris för våra resor. Därför kommer du inte hitta några återbudsresor och restplatser som säljs till orealistiskt låga priser strax före avresan hos oss. Priset på en resa med Kulturresor Europa - Priser och fakta...Läs mer »

Med Kulturresor Europa kan du resa på gruppresa utan medresenär hemifrån -

Närmare 40 % av de svenska hushållen består av en person och därför har vi också stor efterfrågan från kunder som vill resa ensamma. Som deltagare i en gruppresa delar man alla kulturupplevelserna med andra och det är bl.a. det som gör det till en attraktiv resef...Läs mer »

Här kan du läsa Kulturresor Europas allmänna villkor inför din resa. -

Klicka här för att komma till våra allmänna villkor.Läs mer »