Skip to main content

Resor till Madeira

Resor till blomstrande Madeira

Res till Madeira i Portugal, på någon av våra många gruppresor med svensktalande reseledare. Här får du komfort, havsutsikt och kulturella upplevelser. Våra svensktalande reseledare har stor kunskap kring ön och dess fantastiska natur och de är specialister på att förmedla öns kultur och historia vidare till dig.

På vår populära resa Magiska Madeira bor vi på ett 4-stjärnigt hotell med All Inclusive i Lido-området strax utanför Funchal. Hotellet ligger precis vid strandkanten och alla rum har balkong och havsutsikt. All Inclusive-begreppet har fått en ny betydelse på den här resan då den utöver att innefatta alla måltider samt fri bar även inkluderar tre stycken utflykter.

Vi erbjuder både vinter-, vår och sommarresor till Madeira, under säsongen från augusti till maj. Under den här tiden bjuder Madeira på en värmande vintersol, ett tropiskt klimat och en ständigt prunkande blomsterprakt. När du reser till Madeira i november kan du se fram emot en lugn ö vars stora turistströmmar har avtagit och där du har gott om plats till att utforska alla sevärdherer i lugn och ro. Madeira i december bjuder på en oslagbar julprakt, då Madeiras huvudstad Funchal kan stoltsera med en av Europas med utsmyckade städer under juletid. Förbered dig på ett överdåd av lampor, blommor och dekorationer! Längtar du efter resor i vinter som bjuder på god mat, ljumma temperaturer, fina hotell och spännande utflykter? Då är någon av våra många resor till Madeira perfekt för dig!

Magiska Madeira: All inclusive med 4-stjärnigt hotell och flera spännande utflykter

Blomstrande vandringar på Madeira: Till fots genom Madeiras vackra natur med välsmakande, lokala måltider

Portugals gröna ö-rike: Kombinera din resa till Madeira med en vistelse på Azorerna

Långtidssemester på Madeira, njut i 22 dagar av blomsterön