Skip to main content

Operaresor

Operaresor i Italien med musikaliska upplevelser

Följ med på en resa till Italien och upplev den magiska världen av opera genom våra operaresor till Verona och Puccini Operafestival. Med Kulturresor Europa får du chansen att njuta av några av de mest ikoniska operaföreställningarna i fantastiska historiska miljöer.

Du kan välja att följa med oss till den charmiga staden Verona, där den berömda operafestivalen äger rum varje sommar i den antika och imponerande arenan. Här får du möjligheten att uppleva världsberömda operor framföras live av begåvade artister på en scen som är fylld av historia och atmosfär. Njut av de storslagna vokala prestationerna och den dramatiska scenkonsten, medan du sitter under stjärnhimlen och känner hur musiken och känslorna tar över dina sinnen. Men en operaresa med Kulturresor Europa är mycket mer än bara en operaresa.

Vi förstår att Italien är hemlandet för de stora kompositörerna och att opera är en central del av den italienska kulturen. Därför strävar vi efter att skapa en resa som inte bara ger dig operaföreställningar av högsta kvalitet, utan också introducerar dig till de italienska stadspärlorna och deras rika historia. Med vår kunniga, svensktalande reseledare kommer du att få utforska de vackra städerna Verona och Lucca och upptäcka deras konst, arkitektur och gastronomi. Du kommer att få en djupare förståelse för den italienska kulturen och de platser där operahistorien har skrivits.

Så oavsett om du är en hängiven operaälskare eller bara nyfiken på att utforska Italiens konst och kultur, kommer våra operaresor till Verona och Puccini Operafestival i Toscana att erbjuda en helt unik och minnesvärd upplevelse. Ta chansen att uppleva operakonsten i dess rätta element, omgiven av fantastiska historiska miljöer och med vår expertis vid din sida. Boka din operaresa med Kulturresor Europa och låt oss guida dig genom en resa fylld av passion, musik och kulturella upplevelser.

Därför ska du följa med oss på operaresa:

  • Svensktalande reseledare
  • Spännande sevärdheter och utflykter
  • Häpnandsväckande operaföreställningar
  • Gastronomiska upplevelser
Utsikt över floden i Verona från resturang, och teatermask från operan

Opera och folkfest i Verona

Upplevelserik operaresa till Verona i Italien 2024 - Följ med oss till Verona och upplev opera på stadens gamla romerska arena som vilar i spänd förväntan under den sammetsmjuka kvällshimlen som gnistrar av stjärnor. 20 000 stearinljus tä...

Operaresa i Puccinis fotspår

Operaresa i Italien – Puccinis odödliga operor på plats i Toscana 2024 - Stig in i Puccinis förtrollande värld på vår operaresa där du får följa i mästarens fotspår genom pittoreska toscanska byar och smala gränder. Här går det nästan att...