Resformer för alla

Hos Kulturresor Europa hittar du resformer för alla smaker – oavsett om du söker avkoppling och bekvämlighet eller spänning och strapatser.

På våra långtidssemestrar erbjuder vi bekväma, strandnära boenden med ett luftigt program som kan anpassas efter varje resenär. Söker du puls, restaurangbesök och stora sevärdheter rekommenderar vi istället våra storstadsresor.

I slutet av året reser vi på julmarknad- och nyårsresor till flera av Europas storstäder, där charmiga, lokala marknader och stora festligheter står på programmet.

För den aktiva resenären lockar vandringsresorna, där vi upptäcker vårt resmål till fots samtidigt som vi njuter av natur, goda måltider och tid för återhämtning. Aktiv håller man sig också på våra innehållsrika rundresor, som tar oss genom flera länder under en och samma resa. Det här är resformen för dig som vill  uppleva så mycket som möjligt på din resa.

För den som vill ta sig mellan olika destinationer utan att behöva byta boende är våra kryssningar ett lysande alternativ. Här upplever vi flera platser under vår resa, samtidigt som vi njuter av bekvämt och intimt boende ombord.

Missa heller inte våra populära operaresor till Italien, som kombinerar utflykter i det toskanska landskapet med oförglömliga operaupplevelser.

Du bestämmer – hur vill du forma din nästa resa?