Resform

Vita hus längst kusten i Andalusien, från en semester i Spanien.

3 veckors avslappning i Andalusien

22 dagar

Njut av Spaniens varma klimat under en härlig långtidssemester i Andalusien

Läs mer om långtidssemester i Andalusien
från 12 495:-
Duorodalen och portvinstunnor i Portugal
från 11 495:-
Fulla läktare på romerska arenan i Verona, från en Operaresa i Italien.
från 9 995:-
Böljande landskap från en resa till Toscana, Italien.

Förtrollande Toscana

8 dagar

Vingårdsbesök, kulturskatter och det vita guldet

Läs mer om Förtrollande Toscana
från 7 995:-
Färgsprakande dörrar i Dublin

Dublin och Belfast

5 dagar

Höjdpunkter på Irland

Läs mer
från 7 295:-
Byn Sant Antonino på Korsika

Klassiska Korsika

8 dagar

Korsika en oupptäckt pärla på världskartan!

Läs mer om vår rundresa på Korsika
från 12 995:-
Drömmen om Dalmatien

Drömmen om Dalmatien

Resa till den kroatiska och montenegrinska guldkusten

Läs mer om vår resa till Dalmatien
Oliver i skål och olivträd på spansk vandringsresa

Upplev Spaniens sagolika natur till fots

Vandra genom Spaniens storslagna landskap tillsammans med Kulturresor Europa

Läs mer om vår vandringsresa i Spanien

Upplev Europas storstäder i julprydnad -

Julmarknaderna runtom i Europa är välkända för sina vackra utsmyckningar, värmande drycker och fina hantverk. Följ med oss på en julmarknadsresa till städer som Krakow, Berlin och Riga - och upplev stadens kulturella sevärdheter och spännande historia samtidigt som du ges möjlighet att njuta av j...Läs mer om våra julresor »

Förläng sommaren med en långtidssemester i Sydeuropa -

Långtidssemester med Kulturresor Europa ger tid till avslappning och möjlighet till kulturella upplevelser. Res till Spanien, Italien och Portugal när det är som mörkast här hemma. I lugn och ro kan du utforska området och hitta dina favoritplatser. Kvällssol, väldoftande blommor oc...Läs mer om våra långtidssemestrar »

Musikaliska upplevelser i Italien -

En operaresa med Kulturresor Europa är mycket mer än bara en operaresa. Italien är de stora kompositörernas hemland och vi har många års erfarenhet av att arrangera resor till både Verona och Puccini-festivalen i Lucca i Toscana. Opera är naturligtvis i fokus på resan men man behöver inte vara operaäl...Läs mer om våra operaresor »

Upplev Europa till fots -

Följ med Kulturresor Europa på vandringssemester i Sydeuropa. Upplev Spanien och Portugal till fots tillsammans med en svensktalande reseledare som guidar dig igenom vandringarna. Våra vandringsresor tar oss genom Alentejo-regionen på Portugisiska fastlandet, runt på den spanska ön Mallorca samt på det spanska...Läs mer om våra vandringsresor »

Storstadssemester med kulturella höjdpunkter -

Kulturresor Europa erbjuder storstadssemestrar till flera av Europas storstäder. Här lägger vi fokus på stadens kultur och historia. Några resor pågår under en vecka medan andra är under en kortare period. Vi har valt hotell som ligger i hjärtat av staden, vilket gör det lättare att uppleva...Läs mer om våra storstadsresor »

Korsa Atlanten och upplev det stora landet i väst tillsammans med Kulturresor Europa -

På våra kryssningsresor upptäcker vi stora delar av USA - allt från storstaden Los Angeles till exklusiva Miami och till och med en tur till Kanada. Vi hinner även med att utforska Kanarieöarna, Nordafrika och Spanien på vägen. Våra kryssningar bjuder...Läs mer om våra kryssningsresor »

Upplev Europa i nyårsskrud! -

Fira in det nya året i en av Europas spirande storstäder. På våra nyårsresor kombinerar vi intressanta utflykter med stadsrundturer, gott om tid på egen hand och självklart spektakulära nyårsmiddagar. Skål in nästa år i hjärtat av Lissabon, där vi bor på 4-stjärnigt hotell, med takterrass och fantastisk uts...Läs mer om våra nyårsresor »

Upplev så mycket som möjligt på våra rundresor genom Europa -

Kulturresor Europas rundresor ger dig en unik inblick i våra resmål, med resor runt till olika städer och sevärdheter. Allt tillsammans med en svensktalande reseledare. Här finner du vårt utbud av de mest händelserika resorna. Vi bor på olika orter och kommer runt i landet fö...Läs mer om våra rundresor »