Länder

Flodkryssning på Rhen genom kanaler i Strasbourg i Frankrike.

Rhendalens höjdpunkter

8 dagar

Intim kryssning längs Rhens fantastiska naturscenerier

Läs mer om flodkryssning på Rhen
från 13 995:-
Vy över pittoresk hamn, på resa till Mallorca
från 10 395:-
Duorodalen och portvinstunnor i Portugal
från 11 495:-
Färgglada hus i charmiga Cinque Terre, vackert resmål i Italien.

Charmiga Cinque Terre

8 dagar

Bildsköna och färgsstarka omgivelser på Italiens kust

Läs mer om resan till Cinque Terre
från 11 495:-
Bländande Budapest
från 5 995:-
Maltas antika skattkista

Maltas antika skattkista

8 dagar

Upplev antikens och kulturens Malta när vi på denna resa besöker historiska platser, fantastiska naturscenarier och njuter av god lokal gastronomi.

Läs mer om vår kompletta resa till Malta
från 9 995:-
Utsikt över Amalfikusten och vulkanen Vesuvius, samt italienska citroner.

Tre veckor i pittoreska Minori

22 dagar

Upplev Capri, Vesuvius, Sorrento och Neapel

Läs mer om långtidssemestern på Amalfikusten
från 16 995:-
Solnedgång från stranden under en resa till Barcelona, Spanien.

Barcelona a la carte

Hotell i centrum - upplevelserna utanför dörren

Läs mer om resan till Barcelona

Landet med all världens möjligheter -

Res med Kulturresor Europa till världens kanske mest mångfacetterade land - Australien. I landet på andra sidan jorden är regnskogarna lummigare, stränderna längre, vädret behagligare och människorna vänligare. Upptäck Australien du också, genom att följa med på vår kryssning som tar dig med på allt...Läs mer om resor till Australien »

Resor till de spännande länderna Georgien och Armenien -

Följ med oss på en härlig resa till kanten av Europa och de spännande grannländerna Georgien och Armenien. Här är människorna vänliga, maten välsmakande, bergen höga och de kulturella upplevelserna många. Våra resor genom Georgien och Armenien erbjuder ett stort kulturellt innehål...Läs mer om resor till Georgien & Armenien »

Åk med oss på en resa till Island och upplev fantastisk natur och pittoreska städer -

Följ med oss på en gruppresa till den storslagna ön Island där vi kommer att få uppleva en helt extraordinär natur, sällsamma naturkrafter, en orörd vildmark och magnifika nationalparker. Vi besöker även några av Islands pittoreska städer och åker på e...Läs mer om resor till Island »

Polenresor – våra resor till hänförande Krakow -

Polen är ett stort land - från Östersjön i norr till Tatrabergen i söder, från den tyska gränsen i väst till den vitryska och ukrainska gränsen i öst - och är en sann smältdegel av olika kulturer och folkslag. Många känner till delar av landets mycket dramatiska historia där Polen upprepa...Läs mer om resor till Polen »

Följ med på en resa till Tjeckien – Europas kulturella mittpunkt -

Följ med oss på Kulturresor Europa på en gruppresa till Tjeckien. Det blir fem dagar i en av Europas absolut hetaste och mest populära storstäder – Prag! Under denna resa kommer vi få ta del av kulinariska upplevelser, pampig arkitektur, Prags fascinerande historia och d...Läs mer om resor till Tjeckien »

Resa till Balkan – historia, arkitektur och natur -

En av de mest fascinerande områdena i Europa ligger framför oss på vår gruppresa. Balkan nämns ofta som en krutdurk med en mycket kort stubin. Sant är det i alla fall att området har en dramatisk historia, och det nästan oavsett var man befinner sig. Det är också ett område med en stor...Läs mer om resor till Balkan »

Boka resa till Grekland med Kulturresor Europa -

Grekland är en outtömlig källa av spännande historia och arkitektur, enda från antiken fram till idag. Landet rymmer en stor mångfald och en alldeles enastående natur – allt omgärdat av en den ständigt närvarande grekiska mytologin. På vår resa till Grekland besöker vi flera stora sevärdh...Läs mer om resor till Grekland »

Upplevelserika resor till Italien – välj bland flera olika resmål att resa till -

Italien har funnits på programmet hos Kulturresor Europa i många år och idag kan vi erbjuda ett stort utbud av Italienresor. Boka till exempel en rundresa på Sicilien, semester i Cinque Terre eller en naturupplevelse vid vackra Gardasjön; vi erbjuder billi...Läs mer om resor till Italien »

Upplevelserika resor till Portugal – välj bland flera olika resmål att resa till -

Kulturresor Europa erbjuder ett spännande urval av olika typer av billiga resmål till Portugal. Res med oss och upplev några av Portugals största kulturskatter genom tiderna, samt landets vidunderliga landskap, historia, natur och gastronomi. Åk med på vå...Läs mer om resor till Portugal »

Resa till Ungern – Den oupptäckta pärlan i Europas mitt -

Följ med oss på en resa till Ungern, landet som under århundraden har varit ett av Europas stora maktcentrum. Här erbjuds kultur, gastronomi, nöjesliv och arkitektur utöver det vanliga. Semester i huvudstaden Budapest - På vår ungernresa fokuserar vi på Ungerns, för m...Läs mer om resor till Ungern »

Resor till Dalmatien – rundresa i Kroatien, Montenegro och Bosnien-Herzegovina -

Res med oss på en gruppresa i Dalmatien, regionen som är belägen i dom södra delarna av Kroatien. Här återfinns en genuin medelhavskänsla, format av det gamla, venetianska riket. Området bär en omisskännlig prägel av den slaviska kroatiska folksjälen, som ä...Läs mer om resor till Dalmatien »

Resa till Holland - tulpanernas och väderkvarnarnas sagolika land -

I västra Europa ligger Holland, som kännetecknas av sina ändlösa tulpanfält, grönskande ängar och otaligt många kanaler. Här hägrar en avslappnande, varm atmosfär som tillsammans med den omåttligt populära huvudstaden Amsterdam, lockar turister världen över. Nu har du c...Läs mer om resor till Holland »

Resor till Lettland och huvudstaden Riga -

Följ med oss på en resa till Lettland och huvudstaden Riga! Staden bjuder på en gammal stadskärna, pittoreska kullerstensgränder och en rik historieskatt som på många sätt är särskilt spännande för oss skandinaver. Kulinariska upplevelser och julmarknad i Riga - Lettlands moderna hu...Läs mer om resor till Lettland »

Upplevelserika resor till Spanien – välj bland flera olika resmål att resa till -

Många känner till Spaniens härliga sandstränder och många soltimmar. Om du reser med Kulturresor Europa får du uppleva att Spanien är mycket mer än så. Vi besöker landets största kulturskatter, berättar den fascinerande historien, upplever storslagna natur...Läs mer om resor till Spanien »

USA - de frias land och de modigas hem -

Så sjunger amerikanerna om sitt land i sin nationalsång - och det är svårt att inte ryckas med i tanken om den amerikanska drömmen och det stora landet i väst. Många är vi som fascineras av denna stormakt som med sin relativt korta historia ändå är en skattkista av kultur och spännande historia...Läs mer om resor till USA »

Resor till Frankrike – Upplev den franska ö-världen och sprakande Paris -

På våra resor till Frankrike erbjuds du en världskänd gastronomi, en varierande natur och en exklusiv kulturvärld. Landet är otroligt varierande och bjuder på allt från riviera och storstad till fantastiska naturupplevelser. Vi har valt att fokusera våra Frankrike...Läs mer om resor till Frankrike »

Resor till Irland – Helgonens och de lärdes ö -

Följ med oss på en resa till Irland, ön som är full av landskap som tagna ur en målning - med berg, sjöar och imponerande kustlinjer. Irländsk folksägen och mytologi från kelternas tid berättar om småväser och feer som än idag illustreras i irländska sagor och visor. Sist men inte minst är...Läs mer om resor till Irland »

Följ med på en resa till Malta

- skärgårdsön som bjuder på antik mystik och solig njutning - Malta är så gott som ett pseudonym för sol, strand och badsemester, vilket man också bestämt bör njuta av på denna inbjudande skärdgårdspärla. Men vad de 7 öarna, som tillsammans utgör den maltesiska skärgården, även kan titulera s...Läs mer om resor till Malta »

Följ med på vår Sydafrikaresa - savanner, flora och vilda djur -

Låt oss presentera vår nya destination och resa - Sydafrika! Följ med oss på Kulturresor Europa på en resa i Sydafrika så får du en reseupplevelse utöver det vanliga. Med oss på gruppresan har vi vår svensktalande reseledare och tillsammans upplever vi det otroliga utbudet...Läs mer om resor till Sydafrika »