Vart vill du åka?

Vårt stora utbud erbjuder resor till Europas alla hörn – till kända platser såväl som nya smultronställen.

I vårt favoritland Italien kan du resa till allt från Verona och Gardasjön i norr, vackra Amalfikusten och Sorrento i mellersta delarna och Sicilien i söder. I välbesökta Spanien fokuserar vi på den välbesökta regionen Andalusien, känd för sitt behagliga klimat och sin spännande historia. Portugal bjuder på storstäderna Lissabon och Porto, men även exotiska Madeira och solrika Algarvekusten.
Våra storstadsresor tar oss till populära Prag, Budapest och Lissabon, men även de mindre kända men minst lika charmiga Riga, Krakow och Belfast. Här bjuds vi på ett stort nöjesutbud, goda restauranger och en levande kultur.

Genom våra rundresor lär vi känna fjärran länder och folkslag, när vi besöker outforskade Georgien och Armenien och hela den betagande Balkanhalvön. Dessutom utforskar vi några av Europas vackraste öar och dess alldeles unika natur, när vi reser till Korsika, Malta och Teneriffa.

Våra mest exotiska resor tar oss till nyansernas Vietnam, Sydafrika och Israel – med en både mörk och oslagbart spännande historia.

Hos Kulturresor Europa hittar du reseutbudet som visar Europas alla skiftningar – och lite mer.