Italien

Dyk ner i ett hav av artiklar om läckra Italien och låt dig inspireras av inslag om italienska maträtter, pampiga sevärdheter och magnifika operor.  

Även för den mest oerfarne operakännaren -

Har du någon gång funderat över hur det känns att gå på opera i Verona? Tänk dig att sitta under bar stjärnhimmel, omsvept av den ljumma kvällstemperaturen, bland ett sorl av 20 000 åskådare som alla är lika förväntansfulla på vad som väntar bakom ridån. Opera i Verona är något utöver det vanli...Läs mer »

En guide till det italienska köket -

Italien är ett land som de flesta förknippar med vacker arkitektur och välbevarade kultur. Men framför allt så utmärker sig landet för sin otroliga gastronomi som har blivit välkänt världen över. Det italienska köket kännetecknas främst av sina färska råvaror som håller en mycket hög kvalité och bero...Läs mer »

Alla borde få uppleva den vidunderliga Amalfikusten -

Med solkyssta kinder och förnyad energi är jag återigen tillbaka på kontoret efter några helt otroliga dagar vid bländande Amalfikusten, Italien. Resan bjöd på betagande utsikter utmed den långa snirkliga kuststräckan, pittoreska omgivningar till ljudet av gatumusikanternas spel och...Läs mer »