Skip to main content

Rabatter och priser

Resenyheter, erbjudanden och tävlingar med Kulturresor Europas nyhetsbrev.

Rabatter och priser hos Kulturresor Europa

På Kulturresor Europa är vår utgångspunkt att alla ska betala samma pris för våra resor. Därför kommer du inte hitta några återbudsresor och restplatser som säljs till orealistiskt låga priser strax före avresan hos oss.

Priset på din resa med Kulturresor Europa

Priser och fakta hittar du under varje enskild resa här på hemsidan, där du kan se priset på de enskilda avgångarna samt vad som är inkluderat vad gäller utflykter, måltider och andra aktiviteter. Om du har några frågor om vad som är inkluderat i de olika resorna och inte hittar informationen här på vår hemsida är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ingen kostnad för bokning via telefon

Hos oss på Kulturresor Europa kan du alltid få hjälp att boka din resa. Du kan boka din resa själv här på vår hemsida, men du är också varmt välkommen att höra av dig till oss via telefon för att få hjälp med din bokning. Det tillkommer ingen extra avgift för att boka din resa med hjälp av oss via telefon, och vi tycker alltid det är kul att kunna stå till tjänst och hjälpa dig inför din nästa stora reseupplevelse. Våra telefontider är normalt måndag – fredag kl 10:00–15:00 och du når oss på telefonnummer 040-66 88 777 / 08-44 68 78 88.

Administrationsavgift vid utskick via vanlig post

Kulturresor Europa tar ut en administrationsavgift på 95 kr/bokning på de bokningar som görs där post har valts som leveranssätt av resebevis och avresedokument. Vid bokning där e-post har valts som leveranssätt tillkommer ingen administrationsavgift. Om man först har valt e-post som leveranssätt vid bokning och sedan byter till post så tillkommer administrationsavgiften på 95 kr/bokning även då.

Betalning av din resa

Om du vill betala via bankgiroinbetalning kan detta göras via vårt svenska bankgirokonto på Danske Bank: 593-2165. Vid inbetalning ombeds du skriva ditt namn och det bokningsnummer som du hittar på resebeviset/fakturan du har mottagit.

Om du vill betala din resa snabbt och smidigt online med betal- eller kreditkort kan du klicka dig vidare till fliken Betalning.

Klicka här för att betala din resa

Garanti för genomförande av resa

Det finns inget värre än att få besked om att en resa man har sett fram emot måste ställas in på grund av otillräckligt antal deltagare. Vi kan tyvärr inte lämna några garantier, men då de flesta av våra resor genomförs vid minst 16–18 personer är det turligt nog sällan som vi behöver göra någon besviken. Om oturen skulle vara framme och din resa blir inställd kan du alltid välja att boka om till en annan avgång eller resa med 500 kr i ombokningsrabatt per person eller att få tillbaka de pengar du har betalat in.

Klicka här för att se vår resekalender med samtliga framtida avgångar

Reseförsäkring och avbeställningsskydd 

Kulturresor Europa samarbetar med Gouda Reseförsäkringar och säljer därför enbart deras försäkringsprodukter.

Klicka här för mer information om våra reseförsäkringar och avbeställningsskydd

Barn och ungdomar under 18 år

Du ska ha fyllt 18 år för att få handla på Kulturresor Europas hemsida. Om du är under 18 år behöver du samtycke från dina föräldrar.

Sök resa
Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig
Trustpilot