Skip to main content

Rabatter och priser

Resenyheter, erbjudanden och tävlingar med Kulturresor Europas nyhetsbrev.

Rabatter och priser hos Kulturresor Europa

På Kulturresor Europa är vår utgångspunkt att alla ska betala samma pris för våra resor. Därför kommer du inte hitta några återbudsresor och restplatser som säljs till orealistiskt låga priser strax före avresan hos oss.

Priset på en resa med Kulturresor Europa

Priser och fakta hittar du under varje enskild resa här på hemsidan, där du kan se priset på de enskilda avgångarna samt vad som är inkluderat vad gäller utflykter, måltider osv.

AVBESTÄLLNINGSFÖRSÄKRING OCH RESEFÖRSÄKRING:

Kulturresor Europa samarbetar med Gouda Reseförsäkringar och säljer därför enbart deras försäkringsprodukter.

Klicka här för mer information om våra försäkringar.

Administrationsavgift

Kulturresor Europa tar ut en administrationsavgift på 95 SEK / bokning, vid bokning över telefon där post har valts som leveranssätt av deltagarbevis och avresedokument. Vid bokning över telefon där e-post har valts som leveranssätt tillkommer ingen administrationsavgift. Ifall man först har valt e-post som leveranssätt vid bokning och sedan byter till post så tillkommer också administrationsavgift på 95 SEK / bokning.

Garanti för genomförande av resa

Det finns inget värre än att få besked om att en resa man har sett fram emot måste ställas in p.g.a. otillräckligt antal deltagande. Vi kan tyvärr inte lämna några garantier, men då de flesta av våra resor genomförs vid minst 16-18 personer är det turligt nog mycket sällan som vi behöver göra någon besviken. Men om ”oturen” skulle vara framme och det inte går att ordna plats på en likvärdig resa, erbjuder vi en kompensation på 500 kr per person till köp av en annan resa om resan ställs in senare än 40 dagar före avresan. Du kan naturligtvis även välja att få tillbaka inbetald deposition.

Barn och ungdomar under 18 år

Du ska ha fyllt 18 år för att få handla på kulturresor-europa.se. Om du är under 18 år behöver du samtycke från dina föräldrar.

Betalning av din resa

Om du vill betala via banköverföring kan detta göras via vårt svenska bankgirokonto på Danske Bank: 593-2165. Vid banköverföring ombeds du skriva beställarens namn och ditt bokningsnummer som du hittar på fakturan du har mottagit.

Om du vill betala din resa online med VISA-kort eller andra kreditkort som Mastercard eller American Express, kan du gå in på vår sida för online-betalning.

Förmånliga priser på hotell vid Arlanda flygplats

Vi samarbetar med flera hotell i närheten av Arlanda flygplats som erbjuder gratis transfer till flygplatsen, fri parkering och tidig frukost. Vårt samarbete med hotellen gör det möjligt för oss att ge våra resenärer bästa möjliga pris vid bokning av övernattning. Här nedanför kan du läsa mer om de hotell vi samarbetar med och vad för pris du har som resenär hos Kulturresor Europa.  

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Bo prisvärt och bekvämt nära Arlanda flygplats

Bo på ett nyrenoverat och 4-stjärnigt hotell bredvid Arlanda flygplats inför semestern.

Bo prisvärt och bekvämt i närheten av Arlanda flygplats - Vi vill göra det så smidigt och bekvämt som möjligt för dig inför din resa, genom att erbjuda dig övernattningar på bra och högklassiga hotell i närheten av Arlanda flygplats till ett rabatterat pris. Vi på Kulturresor Europa vet att en bekväm och trivsam resa är minst lika viktigt som att trivas och ha det bra på resmålet. Bor du långt ifrån Stockholm Arlanda och har ett tidigt flyg att passa, kan det vara skönt att vara på p...Läs mer

Trustpilot