Spanien

Få en djupare inblick i det kulturella och kulinariska Spanien som resmål genom att dyka ner i våra artiklar om Spaniens kultur, historia och arkitektur. 

Personliga smultronställen i härliga Palma -

Lisa på kontoret har listat hennes fyra favoriter i Palma som du inte får missa under din vistelse i denna charmiga stad. Smaksensation på The Duke - Spansk mat och traditionella tapas i all ära men denna restaurang gör ingen besviken. I det mysiga området Santa Catalina hittar du...Läs mer »

Vi guidar dig genom det festivalfyllda Spanien -

Vi har nu kommit in i den perioden när festivalerna avlöser varandra i landet som har flest festivaler än något annat land I hela världen – nämligen Spanien. I dessa tider fylls landet av det smattrande ljudet från klackarna mot gatstenen och färgstarka dräkter i de oräkneliga paraderna...Läs mer »

Testa dina kunskaper om Spaniens solsäkra ö - Mallorca! -

Vi har precis kommit hem från förtrollande Mallorca, ön som erbjuder det mesta! Det är inte konstigt att Mallorca har kommit att bli en storfavorit i Kulturresor Europas mängdrika utbud med sina vita stränder, klarblåa vatten och antika arkitektur som avslöjar storslagna historie...Läs mer »