Skip to main content

Grande Hotel do Porto

Grande Hotel do Porto är ett klassiskt 3-stjärnigt hotell med riktigt bra och centralt läge mitt i Portos historiska kvarter. Hotellet ligger på en av Portos bästa butiksgator, Rua Santa Catarina.

Hotellets inredning är klassiskt modern och dess långa historia kan dateras ända tillbaka till 1880. Hotellet har genom tiderna huserat kända personligheter, med allt från kungligheter och spioner till olika konstnärer. Grande Hotel do Porto har knappt 100 rum och alla är utrustade med badrum med hårfön, luftkonditionering, Wi-fi, minibar, safety box (mot en avgift på 3€ / dag) samt telefon.

Hotellets faciliteter består också av den mysiga "Windsor Bar" som är uppkallad efter den abdikerade Kund Edward den VIII av England som har varit gäst på hotellet. Hotellets centrala läge mitt i staden betyder också att både hotellets bar och restaurangen Don Pedo II, uppkallad efter den brasilianske kunden med samme namn, besöks av såväl lokala som hotellets gäster. Det finns också ett charmigt loungeområde där man kan slappna av i de mjuka möblerna efter en dag med full fart. Utöver detta finns också gym och wellnessavdelning mot betalning.

Närmaste metrostation är Bolhão.


BESTÄLL RESAN MAJESTÄTISKA PORTO OCH DOURODALEN

Grande Hotel Do Porto
Rua de Santa Catarina 197
4000 Porto

Läs mer om Grande Hotel do Porto på hotellets webbplats

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Attribut

Antal rum 94
Reception Öppen dygnet runt
Hiss Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Swimmingpool Ja
Gym Ja
Vattenkokare Ja
Gemensamma områden Ja
Internet Gratis wifi
Balkong Ja
TV Ja
Spa Mot betalning
Telefon Ja
Safetybox Mot betalning, 3€ per dag
Kylskåp/Minibar Ja
Air condition Ja
Hårfön Ja

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationFrån pris
13/9 - 20/9Se flygtider Stockholm - ArlandaMajestätiska Porto och Dourodalen14 995:-Boka
Trustpilot