Skip to main content

Hotel Club Due Torri

Hotel Due Torri är ett av våra stamhotell på Amalfikusten, och kanske Maioris allra bästa hotell. Genom åren har det varit uppskattat bland våra gäster för sin unika placering, goda mat och framför allt sin mysiga atmosfär. Hotel Due Torri ligger vid själva kustvägen cirka 200 meter från strandpromenaden och Maioris centrum med en fantastisk utsikt över Medelhavet mot bergsbyn Ravello. Särskilt från den nyrenoverade takterrassen erbjuds en spektakulär utsikt, varifrån du också har tillgång till hotellets pool. Liksom på de flesta andra italienska hotell är poolen öppen under högsäsongen mellan maj och september.

Hotellet är häftigt inbyggt i klipporna, och från kustvägen kommer man direkt in i den stora receptionen. Det finns gemensamma loungeutrymmen, en bistro och bar på femte våningen, medan restaurangen hittas på åttonde våningen. Under sommarsäsongen kan frukosten dessutom avnjutas på den stora panoramaterrassen!

Dubbelrummen (panoramarum på våning 5–6) har balkong/terrass och direkt havsutsikt, och för den som reser själv finns det finns ett tillgängligt enkelrum. Enkelrummet har ingen balkong, men direkt havsutsikt från fönstret. Samtliga rum har luftkonditionering, wi-fi och tv, och de flesta har också safety box. Naturligtvis har rummen även privat badrum med dusch och hårtork.

För den som är sugen på en dag på stranden erbjuder hotellet strandservice med 1 parasoll och 2 solstolar som kan hyras för €20/dag (pr. februari 2024) och betalas direkt på plats. Strandservicen erbjuds mellan juni och september, och du behöver medta egen badhandduk.

Hotellet ligger relativt högt upp och det är cirka 200 meter till centrum. Därför bör man vara inställd på att denna sträcka måste gås till fots, vilket tar cirka fem minuter. I samband med utflykter till havs avgår båtarna från hamnen som ligger i den motsatta änden av Maiori. Man behöver själv ta sig till hamnen, men den cirka 20 minuter långa promenaden går längs havet och är en fin sträcka. På majoriteten av utflykterna inåt landet avgår bussen från parkeringsplatsen vid Hotel Sole Splendid, cirka fem minuters promenad från Hotel Club Due Torri.

BESTÄLL RESAN AMALFI À LA CARTE

Hotel Club Due Torri
Via Diego Taiani 3
84010 Maiori
Italien
Tel: +39 089 877 699

Läs mer om Hotel Club Due Torri på hotellets hemsida

Kulturresor Europa ansvarar inte för innehållet eller underhållet av externa websites.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationFrån pris
5/10 - 12/10Se flygtider Köpenhamn - KastrupAmalfi á la carte (från Köpenhamn)12 995:-SÄND FÖRFRÅGAN
5/10 - 12/10Se flygtider Stockholm - ArlandaAmalfi á la carte12 995:-Boka