Skip to main content

HoteL Sole

På kuststräckan, bara ett stenkast från havet, i centrala Maiori på Amalfikusten ligger det mysiga, familjeägda hotellet Sole.

Sett utifrån från strandpromenaden, ser hotellet med dess vardagliga inredning inte så mycket ut för världen, men bakom entrédörrarna väntar en atmosfär och en personal som har mycket personlighet. Frukosten serveras på den stora terrassen på våning 6, varifrån man har en otroligt vacker utsikt över havet och de omkringliggande bergen. Från vår terrass kan vi även se den högt belägna byn Ravello i fjärran. 

Hotellets hiss för oss upp till våning 5 och 6, där vi hittar hotellets samtliga 23 rum. Alla hotellrum är vackert dekorerade och erbjuder privata badrum, hårfön, telefon, TV och luftkonditionering. Överallt i hotellet, inklusive på rummet, har du tillgång till gratis Internet.

Standardrummen som är inkluderade i resans pris erbjuder ingen särskild utsikt. Mot tillägg kan du uppgradera till rum med balkong eller terrass och till rum som erbjuder en sned eller direkt havsutsikt. 

De lokala SITA-bussarna samt den röda turistbussen stannar nära inpå hotellet. Alldeles intill hotellet hittar vi också flera mysiga caféer och souvenirbutiker. Havet och Amalfikustens längsta strand ligger mitt emot oss, på den andra sidan av kustvägen, och att promenera in till Maioris huvudströg där alla butiker och restauranger håller dörrarna öppna, tar endast ett par minuter. 

Med ett sådant utmärkt läge, är det självklart att vårt hotell har en egen strand med solstolar, parasoll och bar-service. Stranden är öppen i perioden 1/6 - 30/9 och Kulturresor Europas gäster erbjuds rabatterat pris. Strandservice kostar normalt mellan 10 - 25 euro per dag.

BESTÄLL RESAN VIDUNDERLIGA AMALFI

Hotel Sole
Via G. Capone 7/11
84010 Maiori (SA)
Italy

Du kan läsa mer om Hotel Sole på hotellets hemsida

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Attribut

Antal rum 23
Reception Ja
Hiss Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Swimmingpool Ja
Vattenkokare Ja
Trådlöst internet Gratis wifi
TV Ja
Balkong En del rum erbjuder balkong
Telefon Ja
Safetybox Ja
Kylskåp/Minibar Nej
Air condition Ja
Hårfön Ja
Trustpilot