Skip to main content

Pensionärsresor

Pensionärsresor – kulturella resor med det lilla extra!


Vi på Kulturresor Europa vill erbjuda en reseform som passar så många som möjligt, innehåller något för alla smaker och som framförallt är flexibel! Våra resor har en stor variation av teman och program med både ett aktivt tempo, och med lite luftigare program. Dessa kvaliteter tycker vi är viktiga när det kommer till att arrangera minnesvärda pensionärsresor – trygghet, expertis, flexibilitet och sist men inte minst ett rikt kulturellt utbud!

På våra pensionärsresor får du bland annat:

Långtidssemestrar – härliga långtidsresor för pensionärer, perfekt för dig som vill njuta av solen och din semester under en längre tid! Vi erbjuder ett luftigt reseprogram, bekväma och strandnära boenden och en flexibel resplan som lätt kan anpassas efter vad just du vill ha ut av din långtidsresa.

Aktiva resor för pensionärer – våra vandringsresor och rundresor är det perfekta alternativet för dig som vill hinna se mycket, ta dig fram till fots, och samtidigt njuta av natur och unika sevärdheter. Självklart finns det också tid för underbara måltider i pauserna.

Julmarknads och nyårsresor – temaresor med oss på Kulturresor Europa är mycket omtyckta varianter av pensionärsresor. Fira dina högtider med ett besök på charmiga lokala marknader, byt julmaten mot lokala delikatesser och häng med på oförglömliga festligheter!

Vill du veta mer om våra pensionärsresor? Varmt välkommen att ta kontakt med oss på Kulturresor Europa så berättar vi mer!