Skip to main content

Resor i april

Härliga resor i APRiL

Upplev Europa på våra resor i april

Följ med oss på en klassisk kulturresa i april! Att resa i april har många fördelar eftersom de populära resmålen ännu inte har nåtts av högsäsongernas stora turistmassor och lokalborna därför välkomnar dig med nyfikenhet och öppna armar på din semester. Dessutom bjuder stora delar av Europa på en varm vårsol som bjuder in till luncher på uteserveringar och kanske till och med årets första dopp under din semester.

Unna dig en gastronomisk upplevelse i italienska Piemonte, rundresor på portugisiska fastlandet samt på öarna Madeira och Azorerna eller de italienska smultronställena Toscana och Cinque Terre. April är också en perfekt månad för att utforska Europa till fots – följ med på vandringsresa till Amalfikusten i Italien eller exotiska Maderia. Underbara upplevelser utöver det vanliga och härligt soliga dagar garanteras under dessa härliga resor i april månad!

Därför ska du följa med oss på en spännande resa i april:

  • Våra resor går till värmande resmål i södra Europa
  • Flera inkluderade måltider i resans pris
  • Spännande och inspirerande utflykter med svensktalande reseledare
  • Hotellen har alltid bra läge nära strand eller stad
  • Stort utbud av resor till hela Europa

Vill du veta mer, eller passa på att ställa frågor om våra resor i april månad? Varmt välkommen att kontakta oss på Kulturresor så hjälper vid dig att hitta vilken aprilresa som passar just dig bäst!