Skip to main content

Resor i augusti

Upplev Europa under sommaren

Låt inte din sommar fortlöpa som vanligt – följ med Kulturresor Europa på ett äventyr du kommer minnas för alltid! På alla våra resor vägleds du av erfarna svensktalande reseledare och vi har handplockat de viktigaste sevärdheterna på varje besöksmål. Lägg mindre tid på att planera, och mer tid på att upptäcka under din semester!

I augusti är tiden perfekt för att besöka våra olika resmål i norra Europa. Låt dig hänföras av magisk natur på Färöarna, besök den gröna ön Irland eller åk till södra England för att få se miljöerna från succéserien Downton Abbey. Längtar du trots allt söderut kan vi rekommendera vår flodkryssning i Dourodalen, där du får uppleva både storstadsliv i Porto och lantlig idyll bland vinrankorna. Det är även i augusti som våra populära operaresor till norra Italien avgår. Här slår vi oss ner på den magiska arenan i Verona och njuter av inte bara en, utan två, operor i världsklass. Augusti är en tid för livsnjutaren!

Alla våra resor är:

  • Prisvärda och fyllda med kulturella upplevelser
  • Inklusive flyg, hotell och visst antal måltider
  • Flexibla och pålitliga år efter år
  • Väl omtyckta av våra återkommande gäster

Ta chansen och förgyll din sommar med en härlig semester – innan du vet ordet av är hösten här. Vill du veta mer om våra resor under sommaren? Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig vidare till ditt perfekta resmål!