Skip to main content

Resor i september

Upplev Europa på våra resor i september

På våra resor under september månad utforskar vi några av Europas vackraste områden samtidigt som vi välkomnar den värmande höstbrisen. Att åka på kryssning eller vandringsresa i september innebär att åka på semester under Europas kanske allra härligaste månad. När massturismen har lämnat och havet är perfekt uppvärmt efter en lång sommar erbjuder vi septemberresor till hela Europa. Vårt septemberutbud är stort och det blir inte svårt för dig att hitta en resa som faller dig i smaken!

Vad sägs om en häftig rundresa i Portugal där du får stifta bekantskap med i alla fall några av landets alla heta hemligheter? Eller kanske passar en resa till ljuvliga Amalfikusten – en av våra två största destinationer – som är nästan omöjligt att inte förälska sig i? Vi har även ett äventyr för dig som inte vill åka så långt – fem dagar i underbara Krakow fyllda av både härlighet och eftertanke. Sicilien, Mallorca, Algarvekusten, Piemonte och Provence är alla platser som kallar på dig i september!

Därför ska du följa med oss på resa i september:

  • Hög komfort och service
  • Spännande utflykter på en semester i behaglig höstvärme
  • Storslagna naturscener i ett höstfärgat Europa
  • Svensktalande reseledare
  • Behagliga transportmedel som enkelt tar oss från plats till plats

Har du frågor eller vill ha mer information om våra resmål under september månad? Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig att boka din resa i september med oss på Kulturresor!