Skip to main content
om os Kulturrejser Europa

Om oss - Kulturresor Europa

Våra resor är noggrant sammansatta av kunniga medarbetare med stor lokalkännedom, och vi har noga valt våra samarbetspartners, både när det gäller transporter, boende och reseledare. Vi kan garantera resor till hög kvalitet med ett rimligt pris.

Vi välkomnar alla till Kulturresor Europa, oavsett om det är på våra försäljningskontor, via telefon, e-post, eller i vårt online-universum. Du kommer att få samma service och professionell rådgivning, oavsett vart du vänder dig..

Säkerhet och kvalitet

Vår nyckelordet är förtroende, personlighet, kompetens, ärlighet, god service, och därför är vi förstås medlem av Resegarantifonden (nr. 1920) och danska Travel Agency Association.

Över 20 års erfarenhet

Med mer än 20 års erfarenhet av att arrangera kvalitets reser med kulturellt innehåll, vi vågar idag påståendet att kalla oss specialister inom området, och det finns två huvudsakliga skäl: medarbetarnas långa erfarenhet och det faktum att vi känner våra destinationer mycket väl.


Det goda selskap

Vi erbjuder resor med ett intressant och varierat innehåll och alltid i sällskap med en kunnig svensktalande reseledare. Men en annan viktig aspekt är din medpassagerare. Här tror vi inte på oss, utan på den grupp av likasinnade och äventyrliga människor som du reser med.

Det faktum att vi kan dela många reseintryck med andra gör kulturella resa till något unikt som inte kan uppnås på egen hand. Därför uppskattar många just denna form av resor. Vissa resenärer reser ensam och önskar sällskap, andra känner sig mer bekväm i en grupp, medan andra tycker att det är en naturlig och värdefull del att träffa nya människor på en resa.

Vi har reseupplevelse i fokus och därför väljer som utgångspunkt för att begränsa grupperna till maximalt 34 personer. Den genomsnittliga grupp är runt 25 deltagare.

Förutom den nära kontakt som du kommer att ha med din guide resan, lägger vi också vikt på att du vet vem du pratar med när du kontaktar oss. Därför har vi här på hemsidan sammanställt några korta beskrivningar av oss alla som är redo att hjälpa dig, och drar i trådarna bakom alla de stora och oförglömliga upplevelser. Se här vår personal på kontoret.