Skip to main content
Hotell Vila Gale Albacora i Tavira.
Dubbelrum med balkong på hotell Vila Gale Albacora i Tavira.
Inomhuspool och bubbelpool inne på Hotell Vila Gale Albacora i Tavira.
Stilrena och fräsha miljöer på hotell Vila Gale Albacora i Tavira.
Restaurangen på Hotell Vila Gale Albacora i Tavira.
Utomhuspool och uteserveringen på Hotell Vila Gale Albacora i Tavira.

Vila Galé Albacora är ett ekocertifierat hotell, som är resultatet av en renovering av ett gammalt fiskeläger. Hotellet är beläget i nationalparken Ria Formosa, och har en arkitektonisk prägel av livet hos fiskarna och deras familjer som tidigare bodde här. De gamla fiskarhusen och lagerbyggnaderna har idag gjorts om till 162 rum, med vackra utsikter över den omgivande naturen. Det gamla kapellet i byn har renoverats och används idag till bröllop, och den gamla skolan har blivit ett hus för de mindre besökarna. Det gamla bageriet har gjorts om till ett museum som hotellets gäster gärna får besöka gratis.

Hotellet är ekocertifierat, och har mottagit flera priset för dess miljöfokuserade arbete. Deltag gärna i aktiviteter i den omgivande naturen, såsom fågelskådning och båtfärder.

Hotellet har gratis Wi-fi, en bar och en bufférestaurang, där färsk tonfisk och Algarve-specialiteter alltid står på menyn. För att slappna av rekommenderas ett besök på hotellets spa som huserar en inomhuspool, bastu, ångbastu och massagerum. Hotellet har också ett gym, en utomhuspool, en stor trädgård där de odlar sina egna frukter och grönsaker, samt en dygnet runt-öppen reception. Som hotellgäst kan du se fram emot att nyttja både SPA och gym utan extra kostnad.

Från hotellet är det endast ett par minuter till bryggan där hotellets egen båt tar dig till de paradisaktiga sandstränderna som omger Tavira. Taviras stadskärna nås lätt med en taxifärd på ca fem minuter.

Hotellets alla rum är inredda med faciliteter såsom telefon, gratis wi-fi, luftkonditionering, tv, minibar, safety box samt privat badrum med hårfön. Alla rum har balkong eller terrass.

Hotellet drivs av den välkända och etablerade portugisiska kedjan Vila Galé, och vårt uppehälle inkluderar halvpension i form av buffé, morgon och middag.

BESTÄLL RESAN TAVIRA - PORTUGALS PRIVATA PÄRLA

Vila Galé Albacora
Quatro Águas
8800-901 Tavira
Portugal
Tlf. +351 281 380 800

Läs mer om hotell Vila Galé Albacora på hotellets hemsida

 

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Attribut

Antal rum 162
Reception Ja
24 timmar service Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Swimmingpool Öppen mellan kl. 09:00-20:00
Gym Öppet mellan kl. 07:00-22:00
Avstånd till centrum 4 km
Gemensamma områden Trädgård
Trådlöst internet Gratis
TV Ja
Balkong Eller terrass
Spa Ja
Bastu Ja
Telefon Ja
Safetybox Nycklar går att låna i receptionen
Mini-bar Ja
Air condition Ja
Hårfön Ja
Roomservice Ja

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationFrån pris
23/10 - 30/10Se flygtider Stockholm - ArlandaTavira - Portugals privata pärla10 995:-Boka
Trustpilot